Gość affib Napisano 16 Czerwiec 2011 Ponieważ wkrótce restart mapy zrobiłem na single nowe osiedle które Rabus mógłby wrzucić w nową mapę np. mcedit'em.W moim poprzednim temacie napisałem że chce zrobić samolot na serwerze a w tym co zrobiłem na single nawet udało mi się 2 zrobić dam tu SS z cartographera:a jak Rabus się zgodzi i będzie chciał to dam link do zassania save ;pPS. Może coś jeszcze wykombinuję na tym save TO JEST VERSJA V2!!//edit 20.06.2011aktualizacja do 2.5 Download:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. dodałem do save 4 takie samolociki (na screenie są tylko 2!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 17 Czerwiec 2011 Affib pisałem w tamtym temacie, żeby zrobić całe kotnisko i nadal to podtrzymuje Wygląda to fajnie, a jak się dobuduje terminal, wieże kontroli lotów to będziemy chyba pierwszym polskim, uskrzydlonym serwerem. Jak coś to mogę pomóc w budowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 17 Czerwiec 2011 Jestem za pomysł z lotniskiem jest kozacki. (Jak coś też mogę pomóc przy budowie.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 17 Czerwiec 2011 to mam taki pomysł zrobię taki "server" wgram tą mapkę i będziemy razem budować co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 17 Czerwiec 2011 to mam taki pomysł zrobię taki "server" wgram tą mapkę i będziemy razem budować co wy na to?Spoko jak zrobisz i wgrasz mapkę daj znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeningerPL 0 Napisano 17 Czerwiec 2011 jeszcze dodatkowo 1 samolot w powietrzu (taki ogromny) z warpem do środka żeby przez okna można było oglądać okolicę i lotnisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 17 Czerwiec 2011 @HeningerPL ty wiesz jaki duży jest ten jeden samolot?zaraz udostępnię Wam serwer to zobaczycie i pomożecie jak będziecie chcieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wgutbier91 5 Napisano 17 Czerwiec 2011 A to lotnisko nie jest czasem zbyt duże? bo z tego co widzę to zajmuje masę miejsca i spokojnie mogłoby być 2 miastem ;D... Ja bym bardziej proponował zrobić np samolot w powietrzu nad miastem jakoś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 17 Czerwiec 2011 więc tak coś mi nie idzie z tym serwerem dam wam save może wy coś wykombinujecie download:Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. PS. jak ktoś może postawić serwer z tą mapką to byłbym bardzo wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeningerPL 0 Napisano 17 Czerwiec 2011 ja widzę że on jest ogromny:} w stosunku do okolicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 17 Czerwiec 2011 Ja już zabrałem się do edytowania samolot zostawiłem na razie wybudowałem lotnisko i wierzę kontrolną . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 17 Czerwiec 2011 a podziel się z nami ;pzrób cartographerem zdjęcie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 17 Czerwiec 2011 a podziel się z nami ;pzrób cartographerem zdjęcie ;pWygląda to mniej więcej tak cartographa nie mam więc użyłem starych metod jeszcze jutro bd edytował więc na jutro czuję, że coś z tego będzie ;] Jak coś to powiedz jak chcesz żeby to wyglądało to postaram się przerobić i pozmieniać co nieco ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 17 Czerwiec 2011 rób, rób później się zobaczy jak to wyszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 17 Czerwiec 2011 Dobra postarałem się zrobić oto link do GaleriiZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. jak się spodoba to dam ci linka do pobrania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 18 Czerwiec 2011 link nie działa a save możesz dać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 18 Czerwiec 2011 link nie działa a save możesz dać Chapaj Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 18 Czerwiec 2011 zchapałem, smaczne ale bez smaku chodzi mi o to że trochę puste to ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 18 Czerwiec 2011 zchapałem, smaczne ale bez smaku chodzi mi o to że trochę puste to ;pPusto bo to jeszcze ogarniam mam plan zrobienia odprawy paszportowej na 1 piętrze i sklepów na 2 a 3 kontrole lotów coś się jeszcze zrobi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 18 Czerwiec 2011 to już czuję że będzie dżem jako nadzienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 18 Czerwiec 2011 to już czuję że będzie dżem jako nadzienie Może i będzie dżem Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. (Co do kontroli lotu to można pokombinować razem jak coś ale spr czy już lepiej to wygląda.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 19 Czerwiec 2011 iii zrobiłem w końcu V2 ;pDownloadZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Główna zmiana co do v1jest o 3 samoloty więcej oraz kontrola lotów //editdodałem ten twój budyneczek do save bo zapomniałem o nim ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 19 Czerwiec 2011 iii zrobiłem w końcu V2 ;pDownloadZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Główna zmiana co do v1jest o 3 samoloty więcej oraz kontrola lotów //editdodałem ten twój budyneczek do save bo zapomniałem o nim ;pBardzo i to bardzo fajne wręcz (zaje*iste) Ten mój budynek można przesunąć trochę i zrobić w nim raczej takie ala centrum handlowe dużą strefę wolno cłową.Co ty na to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 19 Czerwiec 2011 no fajny pomysł ;pale ty może zrób bo ja nie umiem robić takich rzeczy ;p//edit 20.06.2011taka aktualizacja do wersji 2.5 DownloadZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach