Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
horsyhorsePL

[Unban] horsyhorsePL, Devasky

Rekomendowane odpowiedzi

Nick zbanowanego : horsyhorsePL, Devasky
Powód bana : Żądamy wytłumaczenia, zbanowani pod naszą nieobecność.

Treść wniosku:

Razem z devasky'im gramy na rolecraft.pl 4 fun, jednocześnie nie łamiąc zasad na jakie może wskazywać "RP survival" lub wasz regulamin.
Dlatego pytanie brzmi skąd ten ban, proszę o rzetelna odpowiedz, chcielibyśmy sobie wyrobic jakąkolwiek opinię o administracji waszego serwera,
ponieważ 7 dni bana za coś musieliście wystawić.
Pozdrawiam i oczekuję szybkiej odpowiedzi,
horsyhorsePL & Devasky
PS. Jako reason podany jest "Temporarily banned from server for 7 days"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SebastisPL    0
To oznacza że prawdopodobnie albo N3q albo PieCzu cie zbanował :P oni tylko piszą czas w przyczynie xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
A więc dostaliście bany za grief i za obraźliwe wyrażenie.
Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zaraz, jakie obraźliwe wyrażanie ? Jaki grief ? Screeny, dowody, logi do obrażania ? Jak tak to niech N3q za per "tego h*ja" sam się też zbanuje. Konkretne powody itp, a nie takie szczątkowe info, które powinno być wpisane z miejsca w powód.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
Należy wam się ten ban bo po nocach wchodzicie w godzinach 12-3 na serwa gracie na x-ray'u ( dziwne kopiecie w dol i znajdujecie daxy ) Grefiujecie i wyzywacie innych Niestety screenow nie mam ( Szukalem ) Za to mam swiadkow
Dziekuje :) i Pozdrawiam Fend

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Moderatorzy was widzieli, dziękuje dobranoc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czyli 12-3 jest godzina policyjna, zakaz grania. Administracja na wysokim poziomie ( patrz: N3q i jego "ty huju" pisane do innych graczy), kompletny brak dowodów. Administracja się po prostu mści za zabicie osoby x. teleportowanie się do kryjówki ot tak i łażenie sobie po niej jak gdyby nigdy nic, nie zdziwię się, jeśli ze skrzyni znikną cenne rzeczy dziwnym trafem w okresie naszego bana. Na serwer wchodzimy nocami, bo, o dziwo w dzień się uczymy ! Ja mam maturę, devas sesję, więc naprawdę, w dzień mamy lepsze zajęcia. Jedyne diamenty jakie mamy to te z kanionu i jaskiń okolicznych - wierzcie mi, nie jest ich więcej niż powinno być, czyli jakieś 15-20. Na dwie osoby łącznie. Diamentowe sety są od schibowskiego, którego zabiliśmy, bo podał kordy gdzie aktualnie jest i byliśmy w pobliżu. Parę innych osób też umarło od naszego miecza, a każdy miał coś diamentowe, a to kilof, a to miecz. A taki mieczyk starcza na długo, jeśli oszczędnie się z niego korzysta. Obrażanie graczy? Nie macie dostępów do logów? Nie macie screenów? Nie macie ŻADNYCH DOWODóW aktualnie na jakiekolwiek obrażanie graczy (przyznaję się do jednej - JEDNEJ - "cioty", za którą zresztą dostałem kicka i pokornie przeprosiłem na forum serwera. Pozatym NIGDY nie obrażaliśmy, więc zarzut jest za przeproszeniem z d*py. Griefing ? Dowody proszę. Konkretne, bo dowód "moderatorzy widzieli" nie jest dowodem. Dlaczego wcześniej było mówione było o griefowaniu, a tutaj nagle pojawia się cheating. Zdecydujcie się. Proszę albo o dowody, albo o unbana. Nie widzę innego wyjścia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
z tym, że nie macie xraya to mogę się zgodzić, nie macie jakiegoś ekstra wydobycia diamentów 0,33% i 0,54% to poniżej normy nawet, ale czy i wy macie jakiś screen, że jakiś moderator wyrażał się do was wulgarnie ?
Dobra odbanuję was, ale jak będzie jaka kolwiek skarga na was to z powrotem daje bana na 7dni.

Edit. Ja też mam maturę w tym roku i jakoś nie widzę, aby trzeba było zakuwać całymi dniami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...