damq 86 Napisano 28 Marzec 2012 I know it bro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 29 Marzec 2012 To po co go zamknęliście? O_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀ Napisano 29 Marzec 2012 Wasn't me Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damq 86 Napisano 29 Marzec 2012 nvmd Rabus jakieś postępy w strone konkursu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 2 Kwiecień 2012 Ten pieprzony debil zaczął się bawić danymi... Zamiast się śmiać, czas coś przedsięwziąć przeciw temu kretynowi ;/ Nie dawajcie warna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 2 Kwiecień 2012 Nic nie sugerując, zawsze można wysłać małego maila do pracodawcy pana S. z pewnymi informacjami dotyczącymi jego postępowania... Jest to iście złowrogi plan... Jestem pewien, że pracodawca nie chciałby takiego pracownika... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bru2s 1 Napisano 7 Czerwiec 2012 Może powrócimy do tematu konkursu? Bo widze że w trakcie ustaleń straszny syf się zrobił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 7 Czerwiec 2012 Ostatni post był 2 kwietnia... nawet w moderacyjnych trzeba odkopy robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bru2s 1 Napisano 7 Czerwiec 2012 Według mnie koncepcja była fajna więc to odkopałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach