Rabus 3 Napisano 17 Luty 2012 A więc, skoro serwis przynosi fajne zyski a ja w tym miesiącu nie mam jakichś ogromnych wydatków, poza niespodzianką dla Was (jak w końcu siarczek zabierze sie za zbieranie adresów ekip) chcę zorganizować konkurs. Taki większy, że cała społeczność Minecraft zleci się właśnie do nas, właśnie na nasze serwery W planach jest zakup PSVita oraz PSP 3004/E1004 oraz 3 miejsca z giftcodeami tudzież koszulkami (do wyboru). Chodzi o to, by zorganizować konkurs tak, żeby ktoś kto o nim usłyszy nie chciał zachować tej informacji dla siebie (wiadomo - mniej ludzi łatwiej zdobyć nagrodę). Dodatkowo byłbym za tym żeby konkursy odbywały się na mniej popularnych serwerach (co mi po 200 graczach na FB skoro na wykopie siedzi 5) - jednocześnie zdobędą one jakąś tam bazę graczy O koszta się nie martwię bo jak lud usłyszy ile tego jest to z reklam samo się zwróci po miesiącu a ja będę mógł odkładać na PGZ/PGA i inne niespodzianki dla Was i userów Moja idea jest taka, żeby na każdym serwerze każdy event był punktowany w konkursie, dodatkowo każdy kto zaprosi kolegę dostaje jakieś tam punkty czy % punktów które kolega zdobędzie. Nie wiem jeszcze jak dokładnie to powinno wyglądać - na razie czekam na Wasze propozycje eventów, punktacji i wszelkich uwag. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 18 Luty 2012 Każdy serwer miałby swój wyróżniający się event, nie krótki, ani nie łatwy do wykonania. Może jakieś zagadki, parkour speedrun, labirynt, coś w stylu indiana johnsa w jakiejś twierdzy. Pkt hmm... Coś w tym stylu : Była by lista graczy, każdy zaproszony gracz to 1 pkt np punktowane były by pierwsze 10 miejsc to dalej 20pkt 18, 16 ,14, 12, 10, 8, 6, 4, 2. Oczywiście aby nie było to żmudne itp każdy serwer udekorowałby specjalnie (może nie jak na festynie ) place boju. Jak coś mi przyjdzie do głowy to napisze, bo to pisałem z pierwszej myśli . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 18 Luty 2012 Tylko boję się, że będzie taki myk, że wrzucasz na fejsa info z prośbą o rejestrację i masz 200 pkt na dzień dobry O, a ograniczenie do 10 osób + muszą one wziąć udział w 50% eventów? Sounds like a plan! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
castro12321 179 Napisano 18 Luty 2012 Może właśnie limit jak wyżej (do 10) i koniec + oddzielna nagroda za sprowadzanie userów? W takim układzie, byłoby do 10 userów nabijanie puli głównej, a potem pkty do drugiego konkursu. Takim sposobem byłoby 10 userów do walki o nagrodę główną + kolejne byłyby punktowane (więc warto zapraszać), ale już gdzie indziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 18 Luty 2012 No offence, ale Siarczkowi swojego adresu nie mam zamiaru podawać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀ Napisano 18 Luty 2012 Konkursy to całkiem fajna rzecz... Ale dawać adresy Siarczkowi? Pass... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 18 Luty 2012 Nigdy nie zgodziłbym się na to, aby Siarczek znał mój adres... No bo bez przesady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 18 Luty 2012 Czyli w kolejny miesiącu muszę odłożyć ~2k na nagrody, spoko Myślę czy nie przeistoczyć minecraft.pl w jakiś serwis ze wszystkim - same newsy to tak sucho trochę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sihil 1 Napisano 18 Luty 2012 Rabus - Co masz na myśli mówiąc ,,wszystko,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 18 Luty 2012 [quote name='Sihil' timestamp='1329580248' post='48171'] Rabus - Co masz na myśli mówiąc ,,wszystko,, [/quote] Podział na kategorię z modami, teksturami, serwerami itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 18 Luty 2012 Tak by było najlepiej. Nie widziałem, aby siarczek zajmował się zbieraniem adresów. Był u mnie wczoraj na serwerze pobiegać i potrollować na mapie jakieś5-10 minut i wyszedł . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 22 Marzec 2012 [left]I wszystko zamilkło ;P? Siarczka nie ma ale to chyba nie problem Mam nadzieje że idea konkursu się w końcu ziści lub chociaż coś zacznie się dziać na wszystkich serwerach minecraft.pl ;P[/left] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 22 Marzec 2012 Siarczek rozdaje teraz na craftersach dane osobowe ludzi, którzy mu je wysłali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 22 Marzec 2012 [quote name='Elros' timestamp='1332427497' post='55857'] Siarczek rozdaje teraz na craftersach dane osobowe ludzi, którzy mu je wysłali. [/quote] To kto dzwoni pod 997? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 22 Marzec 2012 Chyba Rabus jako szef szefów powinien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 22 Marzec 2012 Tylko frajer poda takiemu idiocie, jakim niejako jest Siarczek, swoje dane osobowe. Ja bym tego nie zgłosił - kara za naiwność ;p Nie no, zgłoście, ale jeżeli nie zobowiązał się do nieopublikowania tych danych to raczej może z nimi co chce robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀ Napisano 22 Marzec 2012 [quote name='Woozie' timestamp='1332447389' post='55962'] Tylko frajer poda takiemu idiocie, jakim niejako jest Siarczek, swoje dane osobowe. Ja bym tego nie zgłosił - kara za naiwność ;p Nie no, zgłoście, ale jeżeli nie zobowiązał się do nieopublikowania tych danych to raczej może z nimi co chce robić. [/quote] Nie może. Ustawa o ochronie danych osobowych obowiązuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 23 Marzec 2012 Boję się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 25 Marzec 2012 A wiesz, że tutaj regulamin też obowiązuje? Chociaż byś się rozpisał... :C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 25 Marzec 2012 Ale co mu dadzą mu te dane? Kredyt weźmie ? -.- Wątpię.... Chociaż fajnie byłoby mu dać jakiegoś kopa w dupę ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀ Napisano 26 Marzec 2012 W sumie wystarczyłoby zgłosić go do GIODO, że ma niezgłoszoną bazę danych osobowych xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 26 Marzec 2012 Wszędzie go zgłosić, do Specnazu, ABW, UB, CBA, ABC, SG, Delta Force, Texas Rangers, PAC czy do bojówek środkowowschodnich D: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 27 Marzec 2012 Zapomniałeś o Mosadzie, SAS i GROM XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damq 86 Napisano 28 Marzec 2012 A Interpol to gdzie? xD Jesze kilka bym wymienił, ale mi się nie chce. Mega offtop się zrobił. Za chwilę warniki się posypią. Zamykam temat formalnie i nieformalnie oraz w każdy inny możliwy sposób , także proszę nie pisać(to do tych, którzy mogą pisać po zamknięciu ) P.S. Jak coś się dalej ruszy Rabus zapewne odnowi temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀ Napisano 28 Marzec 2012 Tego tematu i tak nie widza userzy, wiec sobie pooftopic można i pospamować... I nabić kilka postów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach