Kerorro 13 Napisano 17 Luty 2012 Hej, chciałem wyjaśnić pewną sprawę. Jubiler nie upadł. Z powodu mojej nieobecności nie dostarczane były materiały. Na westernie powstaje wielkie centrum handlowe, a w nim sklep. Zalążek możecie obejrzeć. Powstanie tam warp (na nazwę składajcie propozycje). _________________________ Do matiyarosz i rafcio ; zróbcie podziały na sklepy i dokończcie dolne piętra. Wrócę w poniedziałek i wam zapłacę i mi dalej pomożecie ♦♦♦ Pozdrawiam was serdecznie, bo zarobiłem dużo »«»«»«»«»»«»« P.S Piszę na tablecie i się bawię symbolami XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio29_PL 0 Napisano 19 Luty 2012 Philip tylko jest mały problem... A mianowicie kiedy miałem zacząć kopać piwnicę okazało się że nie mam uprawnień do robienia czego kolwiek na tym cubie a wcześniej mogłem, w środku została moja skrzynia w materiałami na budowę, ale nie mogę jej otworzyć gdyby mógł mnie ktoś dodać drugi raz to mógłbym kontynuować budowę centrum a na razie nic z tego, gdyby mnie dodano kupił bym sobie golda gdyż to bardzo ułatwia komunikację pomiędzy piętrami. Mam już pomysł mniej więcej na piwnice ale na razie nic z tego [right]Pozdrawiam [/right] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 20 Luty 2012 Dół jest zrobiony, a z cubem zgłoś się do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 14 Marzec 2012 [quote name='domds' timestamp='1331724256' post='54023'] Heh [/quote] Nie nabijaj postów! Do tematu: Nie zapomniałeś o mnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 15 Marzec 2012 [quote name='Monualen' timestamp='1331728761' post='54032'] Nie nabijaj postów! Do tematu: Nie zapomniałeś o mnie? [/quote] Temat był pisany miesiąc temu, Philip już raczej tu nie zagląda Z postami się zgadzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 15 Marzec 2012 Być może... ale z tymi postami to racja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach