Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
jakubus3

Wyłączanie sie Minecrafta

Pytanie

jakubus3    0

Witam, po formacie kompa i zainstalowaniu Windowsa 7 mam problem z MC. To znaczy gram 5/10 minut i się wyłącza, Zainstalowałem ostatnio jave, próbowałem JDK ale nie umiem pobrac na win7. Co może byc tego przyczyną czasami wyskakuje komunikat ;

"Java Virtual Machine Launcher"

'Could not find the main class: net.minecraft.LauncherFrame. Program will exit'

Pozdrawiam i czekam na szybką odp ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

jakubus3    0

A po co, bo nic się nie dzieje ... po prostu gram i nagle dup , koniec się wyłącza ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jakubus3    0

A jesli bardzo potrzebny to dokładnie gdzie lub w którym momencie zrobic tego screena ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
unf0    3

A wykonałeś standardowe kroki? to znaczy: aktualizacja java(do najnowszej i odpowiednie dobranie wersji 32/64), ponowna instalacja minecrafta lub force update.

EDIT: Zauważyłem że masz wersje Classic czyli najprawdopodobniej masz pirata. Jeśli tak to zmień forum lub kup oryginalnego minecrafta bo tu nikt nie pomaga rozwiązywać problemów pirackich wersji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jakubus3    0

Mam oryginał, tylko ze zazwyczaj gram na classicu, i tu i tu mi się dzieje tak samo, aktualizacja javy nic nie dała ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
unf0    3

Minecraft.net mówi co innego

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

, ale może być to błąd (jaki ja naiwny jestem -.-). Kolejną wiadomość wyślij ze screenshot'em potwierdzającym to że masz oryginał i parametry swojego kompa może coś się wykombinuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kasel2000PL    11

Słaba grafa (jak jest dobra to nie bijcie ja się nie znam do końca na kartach grafy :ph34r: ) i mało RAMu

"Java Virtual Machine Launcher"

'Could not find the main class: net.minecraft.LauncherFrame. Program will exit'

Nie może znaleść klasy net.minecraft.LauncherFrame czyli pewnie masz pirata bo na piratach nie ma LauncherFrame

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Słaba? Jaka tam słaba! Ona jest trupem. Prehistoryczny komp. Trudno coś poradzić, może OptiFine.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...