Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Grubszy

Prośba o unbana Grubszy

Rekomendowane odpowiedzi

Grubszy    3
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nick: Grubszy[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Data: 13-02-2012 r. (dd-mm-rrrr)[/font][/color]
[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]Wyjaśnienie bądź pytanie o przyczynę:[/color][/font]
[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]Tak więc do rzeczy dostałem bana za fly hacka na 3h rozumnie posiadałem go, ale musiłem wyleciec w obronie własnej, dlatego wyleciłem i od razu włączyłem. Dotałem bana na 3h jak już go nie miałem to chodziłem sobie np. do domku hajtinio, goliłem owce ( Gdy tam jestem spadaja mi fps do 5 jak kazdemu prawie dlatego czesto mnie java wywala lub sam relogam) itp.
Aż nagle dostaje perma za fly hacka którego nie używałem już od momentu unbana, ponieważ miłęm go usunąć ale nie usunełem zrobiłem to dopiero przed chwileczką przed złożeniem podania/unbana.
Z góry przepraszam za uczynione czyny.

A tak po za tym Calik jak masz fly hacka to wywala i pisze ze np. JanKowalski został wykopany.
A u mnie nic takiego nigdy nie pisało, fly hack był używany jedynei 3-5sek na tym serwie.[/color][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hajtinio    0
Tak to prawda, biegał do mnie non-stop, golił owce też widziałem, A wtedy gdy dostał tego bana(Perma) scinał drzewo. Gdy do mnie biegał, scinał drewno nie uzywał. Więc ja jestem za unbanem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crimshaw    4
Grubszy jest podejrzaną osobą, bo dostał bana na SV... Za co nie pamiętam, chyba FF.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adisko    0
Zaznałeś łaski Calika, a jednak dalej używałeś cheatów, na co są dowody. Powinien odrazu dać ci perma, bez podania przyczyny. Daj palec, a chwycą całą rekę. Dodatkowo popracujcie nad składnią.
[quote] ale musiłem wyleciec w obronie własnej, dlatego wyleciłem i od razu włączyłem[/quote]
Wzruszające, następnym razem, gdy mnie ktoś zaatakuje, to odpale god'a i speedhacka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sihil    1
[color=#ff0000]Unbana nie będzie.[/color]

[color=#ff0000]Zamykam[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...