Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Rabus

Twój ulubiony tryb multiplayer

Rekomendowane odpowiedzi

Rabus    3

Jak dla mnie, najlepsze są RPGi. Dają najwięcej frajdy szczególnie podczas awansu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Odys    5

Ja tam najbardziej lubię chyba FB, a survival to mam na singlu i starczy :P. Role play w MC osobiście mi jakoś nie podchodzi, ale to tylko moje zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kubasi    12

Kiedyś grałem na takim fajnym serwerze, była to wojna. Były zainstalowane mody na serwerze takie jak vehicles mod, WW2 guns mod i planes mod - Dlatego zagłosowałem na custom. Swoją drogą, fajnie by było gdyby minecraft.pl miałby taki serwer :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pesio    12

MCForge ma tyle komend, że żaden śmiertelnik nie jest w stanie ogarnąć ich wszystkich, dlatego jest szansa, że kiedyś zorganizujemy coś podobnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Kto tą ankietę robił, nawet classica nie ma..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość affib   
Gość affib

taki pan o nicku Rabus chyba :)

ja dałem głos na FB :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mariush    4

Ja lubię najbardziej FB ponieważ na survivalu trzeba mieć znajomości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że Survival :D Co to za frajda grać na singlu ? Lepiej z kumplem na necie ;) Tylko trza mieć takiego kumpla...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DoneQ    0

Ja gralem kiedyś na serwie survival takim ze codziennie czyszczona była mapa, byly nowe monsterki i osada ludzka codziennie od rana budowana na ktora co jakis czas nachodzily potworki. TO bylo zaje*** ... Tylko serwer padl. Ale takie cos jest najlepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Elwo    11

Mi ciężko jest zagłosować, lubię porządny survival, ale role play'em także nie pogardze ;) Adventure mapy też są świetne, tak więc wstrzymam się od głosu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
castro12321    179

Custom.

Gram w Minecrafta dla budowania. Classic ma za małe możliwości, FB wymaga za dużo kopania, więc wybieram custom - Zmodyfikowana Beta, która ma za zadanie przypominać classica, a właściwie być ulepszoną wersją classica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BreakIn    0

Survival, raźniej w grupie :) Poza tym to mój ulubiony tryb, nie ma to jak błyskawiczne zasypywanie się dirtem, podczas gdy kolega sprawdza, czy w pobliżu są moby :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...