Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
Gość

[Solved]Własne textury większe niż 16x16.

Pytanie

Gość    0

Otóż zaczęłem tworzyc wlasne textury 32x32. Idzie mi to nieźle i niedługo skończe. I tu jest moje pytanie: Jak stworzyc owy texturpack? Mam poprostu umiescić textury w odpowiednich miejscach, zapisać w formacie zip z plikami z minecrafta, wrzucić do folderu texture packs i cieszyć się nimi? czy morze trzeba jakieś specjalne programy ściągać, jakoś kombinować, usuwać jakieś pliki z minecrafta? Dla przykładu zainstalowałem sobie paczkę faitful (polecam) i działało. Ale kiedy otworzyłem plik z tymi texturami i podmieniłem dla próby kilka textur, zapisałem, wrzuciłem do folderu texturpacks nie było w minecrafcie moich textur, co więcej wszystkie textury zostały zamienione na defaulta. Proszę o pomoc, mam nadzieję, że zrozumieliście. dodam jeszcze, ze wiem jak robić texturki 16x16.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Atexor    424

Jakiego używasz nicku w trakcie gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

MCPatcher i masz wsparcie dla tekstur kolejno 2, 4, 8, 16 i 32 razy większych od oryginalnych, tu nie ma żadnej logiki, pakujesz .zip do folderu Texture Packs, wybierasz w menu i cieszysz się teksturami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość    0

Mam mcpatchera ale jakoś nie znalazłem opcji o której piszesz. Mógłbys jakoś wytłumaczyć lub wstawić screena?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość    0

Aha dzięki temat do zamknięcia, lub usunięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Problem rozwiązany. Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...