Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kiok12

Mogę prosic o wieksza dzilkę

Rekomendowane odpowiedzi

kiok12    3
Witam
Jestem nowy na forom i chciałbym się spytać czy mogę wiekszą dzialkę. Konkretnie chodzi mi o dziłke na której będe mógł zrobic sklep. Obecnie mam 647 zl zarobku. Także chciałbym mieć warpa tutaj dodam że na ZAWSZE a nie na 1 tydzień. prosze odpisanie na e-mail albo tutaj. Bardzo mi zależy na czasie pozdrawiam Administaracje i innych użytkowników. CZEKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mistergucio    0
Czesc jestem kolegą kiok12 i hcemy miec razem większom dzialke hcemy tam zrobic sklep.

Pozdrawia mistergucio :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiok12    3
[quote name='kiok12' timestamp='1329031550' post='47047']
Witam
Jestem nowy na forom i chciałbym się spytać czy mogę wiekszą dzialkę. Konkretnie chodzi mi o dziłke na której będe mógł zrobic sklep. Obecnie mam 647 zl zarobku. Także chciałbym mieć warpa tutaj dodam że na ZAWSZE a nie na 1 tydzień. prosze odpisanie na e-mail albo tutaj. Bardzo mi zależy na czasie pozdrawiam Administaracje i innych użytkowników. CZEKAM
[/quote]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9
Nie można mieć większej działki w mieście. Nie wiem, jak wy to sobie wyobrażacie.
Większe działki (i o dowolnej wielkości) można mieć tylko za miastem o odległości min. 100 kratek od najbliższych klocków cuboida miasta.
Z tego, co pamiętam, to najmniejsza działka o wielkości 20x20 kosztuje 100$, a za każdy większy wymiar np. 21x20 chyba 200.
Po za tym nie można mieć sklepu w domu, więc musicie napisać 2 oddzielne podania.

Dziękuję i pozdrawiam,
Kexan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiok12    3
ale ja chce poaza miastem duzą działke i chce mieć /warp tanio gdzie bede sprzedawal i chce sie spytac jakie koszty z tym sie wiążom. A wracajac do 100 kratek poza cuboidem to znaczy ze moge tam miec swojego cuboida ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Glaco    1
Zastosuj sie do wzoru :

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Wielkość[/b] : (20x20 , 30x30 , 40x40)

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Gdzie się znajduje [/b]: (współrzędne)[/font][/color]
[b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]x:[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]y:[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]z:[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]f:[/font][/color][/b]

[b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Zdjęcia : [/font][/color][/b]

[b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Dlaczego tam? i po co? :

Z kim? :[/color][/font][/b][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11
Zapoznaj się ze wzorem na większą działkę.
Nie można mieć sklepów na działkach.
Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...