Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kurakowski

Projekt "Tor z Przeszkodami"

Rekomendowane odpowiedzi

Kurakowski    0
[b]1.Nazwa projektu: Tor z Przeszkodami[/b]

[b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]2.Opis projektu: Znane są już parkoury itp. ale ja chcę zaproponować coś innego. Mianowicie chodzi mi o tor biegowy z przeszkodami. Coś w stylu normalnych biegów przez plotki z reala + kilka minecraftowych pułapek wyskakujących klocków itp.[/color][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]3.Osoby zaangażowane: Kurakowski Jarekin[/color][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]4.Potrzebne materiały: Lepkie pistony, piasek, drewno, płotki, płytki naciskowe i troche lavy.[/color][/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): Niedługo wrzucę rysunek (ręczny). A ma to wyglądać mniej więcej jak taki tor biegowy [/color][/font][/b]
[b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828][img]http://img833.imageshack.us/img833/2509/tornr.jpg[/img][/color][/font][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
Byłby to wspaniały event. Jeśli zostanie zrealizowany mam pomysł który zaraz przedstawię moderacji. A więc tak:
W czasie gdy nie ma eventu modzi mogliby otwierać tor. Jednak byłby on krótszy, inne pułapki przeszkody itp. Gdy nie ma eventu tor byłby otwierany tylko na wyznaczoną ilość czasu np. od 12 do 40 min, Wymyśliłam to, aby gracze mogli chwilę poćwiczyć przed otworzeniem eventu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kurakowski    0
Toad to dobry pomysł. Jeżeli miałbym wybór to robiłbym coś takiego przy większości eventów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Podoba mi się to!
Myślę, że to wypali i popieram pomysł toad... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Fajny pomysł, możecie liczyć na moją pomoc w kwestii budowlanej :)
Budowlanej, tzn. projekt, pomoc z płotkami itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
ZAAKCEPTOWANE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...