Kubacalik 0 Napisano 11 Luty 2012 [size=5][b]Na serwerze wprowadzone zostały następujące zmiany:[/b][/size][list] [*][b]Zmniejszony poziom maksymalny Mieszczanina z 50 na 30[/b] [*][b]Od 15 poziomu można dołączyć do jednego z 3 miast niezależnych[/b] [*][b]Od 30 poziomu można założyć Gildie za 3[b][b]500[/b][/b] Denarów ze startową działką i możliwością posiadania 5 członków [/b][b] + 5 członków - 1000 Denarów [/b] [*][b]Myśliwy nie dostaje pieniędzy za zabijanie zwierząt[/b] [*][b]Tylko farmer ma możliwość hodowli zwierząt i uprawy pola[/b] [*][b]Przesyłanie pieniędzy komendą /pay ilosc nick[/b] [*][b]Sprawdzanie stanu konta /balance[/b] [/list] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 11 Luty 2012 A co jeśli ktoś ma uprawy? Zostaną zlikwidowane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 11 Luty 2012 Najlepiej sam szybko zlikwiduj, ja tak zrobiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 11 Luty 2012 Za uprawy ban 3h, sam tak miałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 11 Luty 2012 Ale miałeś je pod ziemią chyba. A ja na wierzchu mam i robiłem je przed tym tematem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 11 Luty 2012 nie kumam ale mój dom został uznany za legalny przez admina (na wszelki wypadek ) PS: czemu serw nie działa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 11 Luty 2012 A no jasne. Miałem pod domem w piwni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach