Bogu 0 Napisano 14 Czerwiec 2011 Siemanko pamiętacie może film "Star Wars" ? Była tam (planeta, statek) na której była kryjówka Vadera i Imperatora. Ale wracając do rzeczy można by było zrobić taką "Gwiazdę Śmierci" na serwerze, tylko do tego potrzebna była by pomoc może wspólnymi siłami zrobimy jakąś fajną budowle ? Czekam na wasze głosy (robimy albo nie robimy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeningerPL 0 Napisano 14 Czerwiec 2011 Jestem na tak :} im więcej urozmaiceń tym s1 FB pięknieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 15 Czerwiec 2011 Kto wie może znajdzie się na nowej mapie FB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 15 Czerwiec 2011 Ambitne nie powiem, ale przydałby się jakiś projekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 15 Czerwiec 2011 Ambitne nie powiem, ale przydałby się jakiś projekt Spoko postaram się narysować jakiś projekt w programie graficznym ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogu 0 Napisano 16 Czerwiec 2011 Spoko postaram się narysować jakiś projekt w programie graficznym ;]Próbowałem rozrysować ten projekt ale marny zemnie grafik... Ale sięgnąłem pomoc u starego dobrego wujka google i znalazłem filmik prezentujący Gwiazdę Śmierci w Minecraft.Oto on:[mediaZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach