hastorpl 0 Napisano 10 Luty 2012 Witam! Chciałbym spytać się o to czy autor serwera nie usunie trybu PVP na mapie. Ostatnio kiedy byłem na serwerze to wszyscy po chamsku zabijali innych(zwłaszcza ci co mają "GOLD".Dlatego składm propozycję aby usunąć PVP na mapie wykopowej i zrobić nową mape gdzie bedzie miała tryb PVP (np. jak ma serwery [Ciach]) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 10 Luty 2012 Ja jestem na nie. To jest ryzyko i tak powinno być... Kolejna mapka? = [color=#ff0000][i][b][size=8]LAGI[/size][/b][/i][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 10 Luty 2012 [quote name='hastorpl' timestamp='1328885015' post='46446'] Witam! Chciałbym spytać się o to czy autor serwera nie usunie trybu PVP na mapie. Ostatnio kiedy byłem na serwerze to wszyscy po chamsku zabijali innych(zwłaszcza ci co mają "GOLD".Dlatego składm propozycję aby usunąć PVP na mapie wykopowej i zrobić nową mape gdzie bedzie miała tryb PVP (np. jak ma serwery [Ciach]) Pozdrawiam [/quote] A ja jestem za, ale w połowie! Nie chcę nowej mapki ale jeżeli chodzi o bicie to są już dwa warpy - wojna i pvp1. Na wykopowej w godzinach szczytu nie da się wyjść poza strefę bezpieczną, przez co nie da się nic wykopać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hastorpl 0 Napisano 14 Luty 2012 Można zrobić tak: O godzinach (np. 12:00 - 14:00 i 18:00 - 20:00) jest włączony PVP. Co wy na to? Jest to moja propozycja, godziny może admin lunb moderator ustalić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach