Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
hastorpl

Mapa wykopowa (surowcowa)

Rekomendowane odpowiedzi

hastorpl    0
Witam! Chciałbym spytać się o to czy autor serwera nie usunie trybu PVP na mapie. Ostatnio kiedy byłem na serwerze to wszyscy po chamsku zabijali innych(zwłaszcza ci co mają "GOLD".Dlatego składm propozycję aby usunąć PVP na mapie wykopowej i zrobić nową mape gdzie bedzie miała tryb PVP (np. jak ma serwery [Ciach]) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiersnowski    5
Ja jestem na nie. To jest ryzyko i tak powinno być...
Kolejna mapka? = [color=#ff0000][i][b][size=8]LAGI[/size][/b][/i][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[quote name='hastorpl' timestamp='1328885015' post='46446']
Witam! Chciałbym spytać się o to czy autor serwera nie usunie trybu PVP na mapie. Ostatnio kiedy byłem na serwerze to wszyscy po chamsku zabijali innych(zwłaszcza ci co mają "GOLD".Dlatego składm propozycję aby usunąć PVP na mapie wykopowej i zrobić nową mape gdzie bedzie miała tryb PVP (np. jak ma serwery [Ciach]) Pozdrawiam
[/quote]
A ja jestem za, ale w połowie!
Nie chcę nowej mapki ale jeżeli chodzi o bicie to są już dwa warpy - wojna i pvp1. Na wykopowej w godzinach szczytu nie da się wyjść poza strefę bezpieczną, przez co nie da się nic wykopać!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hastorpl    0
Można zrobić tak: O godzinach (np. 12:00 - 14:00 i 18:00 - 20:00) jest włączony PVP. Co wy na to? Jest to moja propozycja, godziny może admin lunb moderator ustalić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...