Volinor 3 Napisano 10 Luty 2012 Witam. Sprawdzając dozwolone dla graczy komendy serwerowe odkryłem, że korzystając z komendy /jobs można wybrać sobie zawód, za którego wykonywanie faktycznie dostaje się pieniądze. Nie jest do tego potrzebny żaden administrator. Nie jestem jedyną osobą, dla której działa ta komenda, Socz3k miał podobną sytuację. Porozmawialiśmy o tym z kilkoma osobami na serwerze, polecili nam zgłoszenie tego „buga†na forum. Dowiedzieliśmy się również, że joba można dostać wyłącznie za sprawą administratora po napisaniu podania, tak też uczyniliśmy. Chciałbym dodać, że w regulaminie nie ma ani słowa o zastosowaniu tej komendy w grze. Tu pojawia się moje pytanie, czy rzeczywiście konieczne jest wybranie sobie zawodu na forum, czy można zrobić to za pośrednictwem gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 10 Luty 2012 Błąd na pewno zostanie zablokowany problem z permisja podejrzewam komenda jobs powinna być zablokowana dla wszystkich użytkowników ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 10 Luty 2012 Sam jestem ciekaw, słysze skargi że podania i tak nie są sprawdzane, może po prostu ominiemy system podań i po prostu admin będzie przydzielał jobsa w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀ Napisano 10 Luty 2012 [center]Me Fix'd it 4 Ya [/center] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soczek 0 Napisano 10 Luty 2012 Proszę o przydzielenie Volinorowi nagrody za znalezienie błędu gry! Z góry dziękuję! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 10 Luty 2012 On nie jest 1 osobą która błąd zgłosiła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 10 Luty 2012 Nom Ja jestem za zniesieniem podań, bo nikt ich nie sprawdza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 10 Luty 2012 ÇÉℲ Ép ɥʇoɹɯƒs∀ weź się normalnie wypowiedz a nie po mongolsku czy rumuńsku. To jak z jobami? trzeba pisać te podania i TS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soczek 0 Napisano 10 Luty 2012 No tak nie jest pierwszym, lecz jest pierwszym, na którego zgłoszenie zareagowano. Ludzie dalej by brali jobs i czerpali z tego kase. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 10 Luty 2012 Niech zaczną sprawdzać jobs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lissotti 1 Napisano 13 Luty 2012 Podania są sprawdzane na bieżąco. Temat zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach