Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Jeremimaurycy

odwolanie bana

Rekomendowane odpowiedzi

Pliss odbanujcie mnie moj nick jeremimaurycy to nie ja podpalilem las tylko ludzikświerszczyk czy jakos tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
On tym bardziej zasługuje na permbana z racji, że kilka razy bił na /warp wojna z godem i spamuje na czacie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Napisz to w miarę normalnie to wtedy będziesz mógł w ogóle liczyć na unbana, a nie ''plisss [...]''.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
[font=comic sans ms,cursive]Podpowiedź dla adminów którzy jakimś cudem chcą go odbanować: Ludzikświerszyk - źle. Ten gracz (wiem to bo mi się skojarzyło i wiem o którego gracza ci chodzi) nosi nick: swierkowyludzik to jego prawdziwy nick.[/font] Ale dla mnie spoko, że jeremimaurycy jest zbanowany, bo dzisiaj próbował mnie oszukać. (To takie małe oszustwo za które się nie dostaje banów).[font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif] Chciał żebym kupiła od niego miksturę na otrucie na /spawn podszedłam a [font=tahoma,geneva,sans-serif]on sam [/font][/font][font=tahoma,geneva,sans-serif]mnie nią otruł i mówił, że to jego kilkoletni brat jasio. Znowu podeszłam on znowu mnie nią otruł. [/font]

P.S. Większość moich postów jest taka długa bo lubię pisać i często w postach coś tłumaczę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SkateKoliva    31
On nie powinien dostawac unbana.
Jak piszesz plisss to nie staraj sie o unbana bo i tak ci go napewno nikt nie da : D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...