Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gonzovsky

Skarga na Kacperzloty

Rekomendowane odpowiedzi

Gonzovsky    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1. Nick osoby ktÓra składa skargę - Gonzovsky[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2. Nick osoby ktÓra zostaje oskarżona - Kacperzloty[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3. Nicki osÓb ktÓre są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji -[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]4. Opis wydarzenia wraz ze screenami[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Przyłapałem frajera na gorącym uczynku,jak zabił mi owce w domu,i ukradł arbuzy tam gdzie rosły,dodatkowo Affib zapewnił mnie że nikt mi nie wejdzie,więc mnie w oszukał z tym.[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]PS:Jeśli admin tego frajera nie ukarze to [Ciach] ten serwer. D[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]obranoc.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]SS:[/font][/color][url="http://wrzuc.net.pl/?v=frajer.jpg"]http://wrzuc.net.pl/?v=frajer.jpg[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kacperzloty    0
ta na pewno na czcie czacie napisałeś 30 Diamond ul.szara 5 wiec poszedłem a dy grozisz mi banem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gonzovsky    0
Jesteś śmieszna kobieto,po pierwsze diamenty nie były w moim domu a ty sobie wszedłeś jak do siebie po 2. Zabiłeś mi owce które są na górze.
Po 3. ukradłeś mi wszystkie arbuzy które wyrosły na dole.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
kacperzloty nie przejmuj się nim. Gdyby on dowodził wszystkim postawił by co najmniej 1 ban i na wszystkich zamieszczał by skargi. A mnie się sam zapytał czy za to ,że zabił mi psa chcę10 złotych ja odpowiedziałam tak: Jeśli chcesz mi zapłacić.... no dobra. I ma zamiar za to założyć skargę a sam mi proponował pieniądze. Kolesia nieco pogrzało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
I nie bądź śmieszny gonzovsky ,bo on nie miał cuba w twoim domu więc nie mógł zebrać arbuzów a skoro miałeś otwarte drzwi to czemu miał nie wchodzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kacperzloty    0
jak ci arbuzy mogłem zniszczyć do twoja działka była ? A nawet ludzie na czacie widzieli ze napisałeś że szara 5 30 diaxow
a żadnej owcy nie było co ty chcesz że by ludzie bany dostawali ??
a tak poza tym ty powinieneś dostać bana za przeklinanie i za oszustwo
[color=green]Triplepost, warn //Mof[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7
[quote name='Gonzovsky' timestamp='1328806723' post='46077']
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]PS:Jeśli admin tego frajera nie ukarze to pier**le ten serwer. D[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]obranoc.[/font][/color]
[/quote]
Dobranoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43
A ty warna za multi post ._. - Sory że się wtrąciłem ale denerwuje mnie to :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10
Po pierwsze to zaraz ty dostaniesz bana za slowa
Po Drugie na na SS widac jak [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Kacperzloty stoi na tle dirtu(ktory moze byc wszedzie) nie widac jak zabija ci owce.[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
[quote name='Gonzovsky' timestamp='1328806723' post='46077']
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]dodatkowo Affib zapewnił mnie że nikt mi nie wejdzie,więc mnie w oszukał z tym.[/font][/color]
[/quote]

nie oszukałem
widocznie zostawiłeś otwarte drzwi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
Jak już mówiłam - Gonzovsky chce żeby jak najwięcej graczów dostawały bany za nic. I podejrzewam ,że specjalnie zrobiłeś zdjęcie jak kacperzloty stoi na tle dirtu zamiast zabijać owce ,bo żadnych owiec nie było.
[size=5]P.S.[/size][font=comic sans ms,cursive] Jeśli nie chcesz żeby ci inni do domu wchodzili to zabezpiecz drzwi taka moja rada.[/font] :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...