Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Morgar

Rozstrzyganie sporów

Rekomendowane odpowiedzi

Morgar    9
Wpadliśmy na pewien pomysł- mianowicie co wy na rozwiązywanie sporów w formie procesów na serwerze oczywiście przy użyciu TS, specjalnego budynku oraz szubienicy:))

Co Wy na to?

Temat zamknie się 12 lutego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tdasw    4
Myślę że to dobry pomysł, ponieważ będzie to odpowiadało klimatowi RP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crimshaw    4
Facet, masz niezłe pomysły :D tdasw jak wgrałeś mody do spoutcraft, bo na twojej skardze wiedziałem minimapę oraz elementy spouta...

EDIT: Już widziałem odpowiedź...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Andrzej4172    1
Jestem jak najbardziej za. Pozostaje tylko kwestia zgrania terminów rozpraw, zarówno ze strony oskarżonego jak i oskarżyciela. Nie każdy ma czas, a i możliwe jest, że nie będzie w tym momencie "sędziego" na serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Spokojnie, będą to godziny możliwe do ogarnięcia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jano1221    0
Racja. Jutro zaprojektuje jakis sąd i zrobie na placu szubienice:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raataj    0
Za.

Tak naprawde to na tym serverze są czasami takie komedie że nawet się śmiać nie chce. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Tia, epickie, jeszcze jakieś więzienie albo pręgierz żeby rzucać w gracza śnieżkami (łajna nie ma). O i funkcja księdza:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
safaro    0
Czytasz w moich myślach! Takie coś to było by naprawdę fajne! Taki sąd. Możliwość wytłumaczenia się. Podoba mi się ten pomysł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Poczekamy do niedzieli aż wypowie się więcej osób;)

Edit: Piszcie coś bo przy tak małym zainteresowaniu ludzi nie wiem czy warto poświęcać na to czas:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11
Morgar, po prostu mało graczy zagląda na forum, większość graczy od czasu do czasu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
myko981    1
to ciekawe ale trzeba to dobrze zorganizować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
O to ja proponuje powołanie ławy przysięgłych:D
Skomplikuje to trochę rozgrywkę ale sędziego będzie mogło zawetować 3 graczy z ławy:D
Będą to obywatele którzy NIGDY nie mieli warna, bana i mają nieposzlakowaną opinie.
6 graczy wybrać ale niezbędne 3. Na forum zrobić temat "Wokanda" z datami i godzinami procesów, tam można dawać materiały dowodowe (screeny, zeznania graczy )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Pomysł naprawdę fajny, jestem bardzo bardzo za :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
[quote name='Crims' timestamp='1328857249' post='46335']
Nie miał bana na TYM serwerze?
[/quote]

Wydaje mi się że lepszym wyjściem było by gdyby nie miał bana w ogóle na żadnym z serweów minecraft.pl bo jeśli dostało się bana na 1 z serwerów to jest podejrzenie że ta osoba może kombinować coś na innych co ją automatycznie wyklucza ;)

To tak jak z xreyem jak się go raz użyło to na pewno użyje i 2 taka już mentalność oszustów dlatego na każdym serwerze stosuje się zasadę xray perm ban bez możliwości odwołania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
No mi chodziło o to że nie że masz zakaz wejścia na serwer tylko jak na tym serwie dostałeś np czasowego. bana za nieprzestrzeganie regulaminu.
No cóż kiedy to pisałem miałem czyste konto ale chwile po tym dostałem bana 3h za uprawę pod działką więc już nie mogę zasiadać w ławie.

@Korn myślę że jak ktoś ma dożywotni ban na którymś z serwerów minecraft.pl to jest to w ogóle osoba podejrzana i nie powinna mieć żadnej funkcjii jak mod czy admin. Są w ogóle takie osoby?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Jestem na tak! klimat RP i możliwość "spowiedzi" Przed utopieniem w lawie i zbanowaniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]rzucać w gracza śnieżkami[/font][/color][/quote]
Może by tak jajka ;) (Dla poniżenia)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crimshaw    4
Jeśli chodzi o mnie, to jeśli byłaby ta ława czy coś, to mogę wymienić swoje bany.

[b]Survival:[/b][list]
[*][b]ban 6 h, spamowanie na modreq ( znalazłem x-rayowca, a nikt nie zwrócił uwagi :()[/b]
[*][b]ban 7 dni, x-ray, obitoo tak powiedział, a ja nawet nie wiem o co w nim chodzi, wiem tylko że da się znaleźć surowce, potem dostałem unbana, bo grałem na snapshocie, na który nie da się wgrać modów nawet :P Czyli oskarżenie nie słuszne[/b]
[*][b]mute 1 h, no tu to mnie poniosło.[/b]
[/list]
To moja lista przewinień. Nawet jeśli nie będzie tej ławy(czy coś) to i tak przynajmniej wiecie z kim się zadajecie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
myko981    1
byłem obok tej szubienicy jest mała i wpadłem do lawy straciłem 52 wooda );

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jano1221    0
Trzeba bylo nie zagladac;) ta szubienica to zrobiona z nudow. Jest w zlym miejscu i dlatego jest taka mala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...