Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Krzysio2121

Podanie Krzysio2121

Rekomendowane odpowiedzi

Krzysio2121    3
[b]Nick w grze: Krzysio2121[/b]
[b]Imię:Krzysiek[/b]
[b]Wiek (koło 15 wymagany): 13[/b]
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): Z pluginami jestem mniej więcej zaznajomiony a w razie czego szybko się nauczę, na jednym serwerze miałem moderatora[/b]
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):Nie jestem typem Boba Budowniczego, bardziej surwiwalowcem[/b]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl): Na serwer sprowadziłem kilku graczy[/b]
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]: Prowadziłem poradnik ale zakończyłem go z powodu lagów[/i][/font][/color]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : od połowy marca ok. 3 - 4 godziny, a w weekendy dłużej (przed marcem nie)
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: Od grudnia[/b]
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : Kilku może nie, ponieważ zabiłem ich na wykopowej, ale myślę, że ogólnie tak
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: W życiu[/b][/i]
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ wydaje mi się, że jestem dosyć ogarniętym gościem, poza tym jak patrzyłem na innych adminów to...Admin wszystko może ale... Kilku używało kiedyś wulgarnych słów[/b]
[b]Inne (coś od siebie, o[/b][b] sobie itp.): Najtrudniej jest wydać opinię o samym sobie. Lubię jeść spaghetti :lol:[/b][/i][i][b][i][b]jestem dość przyjacielski i cierpliwy, natomiast gdybym został moderatorem, niebyłoby zmiłuj dla cheaterów, nawet dla kolegów. Osobiście kiedyś na serwie była 3 w nocy, były 3 osoby (nie pamiętam nicków) a rozmowa była taka : ,,choć idziemy na wykopowa, poczekaj, tu jest cuboid to nam narobię jabłek[/b][/i][/b][/i]
[i][b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Bo w przeciwnym przypadku nie można by było myśleć o zgranym serwerze, np.: ponieważ jeśli się chce zrobić serwer 3 osobowy, nie można jednocześnie zbierać drewna, wydobywać surowców i budować domu. Na jakimś temacie na tym forum widziałem, że chcieli spalić napis ACTA. Jestem osobiście przeciw tej umowie, ale gdyby na serwerze włączyło się ogień, to 2/3 domów by spłonęło. Potrzebna jest integracja, aby ten serwer działał.[/b][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chourtence    1
Podanie średnie. Dopisz trochę więcej. Oddziel pytania od odpowiedzi (pytania pogrubione, a odpowiedzi nie pogrubione). Takie małe rady ;)
[color=#a9a9a9]Aktualnie jestem neutralna.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7
http://freebuild.pl/gracze/Krzysio2121/ - Nic więcej nie dodaje.
Za mało grasz na serwerze na [color=#ff0000]nie[/color].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...