Gość krzycho001 Napisano 8 Luty 2012 No więc problem polega na tym że jest ich za dużo Nie ma sensu uganiać się za prosiakami, czy piec chleb bo każdy ma dużo jabłek. Proponuje zmniejszyć ich ilość. Da się bo na rolecrafcie też tak mieliśmy i tamtejsi farmerzy nie mieli po co piec chleb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 8 Luty 2012 O jabłkach admini już wiedzą i nie ma potrzeby tworzenia specjalnego tematu. Skoro jeszcze tego nie naprawili to znaczy, że zajmują się czymś ważniejszym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 8 Luty 2012 A jak tak to do zamknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 8 Luty 2012 Dzsiaj mam luźniejszy dzień w pluginach wiec zmienimy szanse wypadania z 10% na 0.01 albo 0.001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 9 Luty 2012 Już widać poprawe. Czekam tylko na IConomy żeby można dawać skrzynie z tabliczkami na sprzedaż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 9 Luty 2012 To też z tego co mi wiadome zostało naprawione ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michboss 2 Napisano 10 Luty 2012 Tylko po co wszyscy uporczywie iConomy biorą na Sklepy skoro np. RealShop jest lepszy? Można w takim wypadku mieć skrzynię i sprzedawać co się chce, jedna skrzynia daje 27 przedmiotów do sprzedarzy... A tak to możesz tylko jeden produkt sprzedawać i jeszcze pisać skryptami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 11 Luty 2012 Bo wiele skrzyń wygląda ładniej niż jedna ze wszystkim:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 11 Luty 2012 Ico... ma jak najwięcej sensu ponieważ gracze nie będą sprzedawać 27 produktów tylko np 4-5 na 1 wykupionym targu by się handel nakręcał a nie 1 osoba i monopol bo u niej można sobie "wszystko kupić" ja osobiście by sprzedawać wszystko itd. potrzebuje tydzień i mogę mieć monopol na handel na serwerze (wystarczy być w miarę obrotnym i to nie jest żaden problem). Pomysł z innym plugin-em beznadziejny i oby nie został wprowadzony bo ekonomia spadnie na poziom "wieśniaka". Coś mam dziś zły humor ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 11 Luty 2012 Zanim napisałem posta nie wiedziałem że będzie targ. Swój dom budowałem pod sklep-kamienice ze sklapem. Trudno się mówi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lissotti 1 Napisano 13 Luty 2012 Zaczęło się od jabłek skończyło się na ekonomii serwera. Myślę że co miało być napisane to już zostało napisane. Temat zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach