Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
themaxpol

Propozycje by TheMaXPoL

Rekomendowane odpowiedzi

themaxpol    16
Bez zbędnego rozpisywania się przejdę do konkretów :]

1. Aby od przyszłego tygodnia na serwerowym chacie obowiązywał język RP (czyli witaj nie siema przepraszam czy nie wiecie... a nie ejjjjj lub gdzie jest itp )
2. Tak samo jak język wprowadzić wymóg, że bez średniowiecznego skina nie można dostać jobs'a.
3. Proszę o zablokowanie wypadanie jabłek z liści drzewa. Zapytacie czemu,a dlatego, iż skoro drwal będzie miał jedzenie i może je sprzedawać to rolnik jest tak naprawdę nie potrzebny i nawet jakby ktoś się chciał to nie da rady się"utrzymać" się na rynku.
4. I oczywiście wprowadzenie radiusa na maximum 50 kratek. Y4nuszek już podał argumenty z którymi w 100% się zgadzam :]
5.Wgranie pluginu który pozwala siadać na "krzesełkach" z schodków. [url="http://minecraft.pl/jak-zrobic-krzesla-w-minecraft/"]http://minecraft.pl/...la-w-minecraft/[/url]
6.Załóżcie konto na youtube np: "RegnumCraft" i tam umieśćcie wszystkie filmy na temat serwer a bo trochę trudno ogarniać kont :]

(Nowe)7.Zakaz trzymania zwierząt w domu (wyjątek oceloty (jeśli będzie się dało się je znaleźć oraz wilczków)
(Nowe)8. Po wprowadzeniu radiusa nie będzie się można ogłaszać na duża skale ze swymi usługami więc wymyśliłem (pewnie to każdy by wymyślił ale napisze ), że każde miasto powinno mieć ratusz i tablice ogłoszeń na której będzie się wykupywało miejsce po przez plugin dający te tabliczki [hotel] [agent]
na swoją reklame=tabliczke król miasta by musiał po ustawiać cuboidy itp. i je podpisać a w ratuszu by się kupowało te miejsca lub na samej tablicy :]

To jest kilka propozycji jak coś mi wpadnie do głowy to zaktualizuje :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
TheMaXPoL, pomysły świetne i sądzę, że kilka z nich wprowadzimy w życie. Teraz priorytetem jest poprawa sytuacji. Potem ewentualne modyfikacje;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18
Prócz jabłek (które teraz dla mnie są jedyną formą pożywienia :P.) Podpisuje się rekami i nogami pod tymi rozwiązaniami*. Serwer teraz wygląda bardziej na sv/fb niz na rpg/rp.

*editnołem bo walnąłem bzdurę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jano1221    0
Serwer wyglada tak, gdyz nie wszystkie pluginy sa do konca skOnfigurowane. Wg mnie wszystkie wyzej wymienione propozycje, powinny zostac zaakceptowane. Radious rowniez bo spam jest niezly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16
Dziękuje za uznanie, a z tymi pomysłami to wprowadzajcie stopniowo niech już administracja stara się tak zachowywać i za tydzień upominać graczy aby zachowywali się jak w średniowieczu za 2 tygodnie kicki. a po 3 tygodniach jakieś banki :] Aby tylko nie przytłoczyć graczy i nie po uciekali :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marek Olek    0
Warto pamiętać aby z tym językiem nie popadać w skrajność jak już kiedyś sazyrowi napisałem nie każdy potrafi się biegle takim językiem się posługiwać, bądź nie zawsze ma chęci i ochotę (wracasz ze szkoły zmęczony i chcesz pograć dla przyjemności nie koniecznie dbając o język konwersacji(jak wiemy szkoła otumania :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...