Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
krycha130

Podanie krycha130 POPRAWKA

Rekomendowane odpowiedzi

krycha130    0
[b]Nick w grze: krycha130 [/b]
[b]Imię: Krystian[/b]
[b]Wiek (koło 15 wymagany): 16 lat[/b]
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): byłem Moderatorem, później Adminem na innym serwerze, miałem także swój serwer vps, znam się na World Edicie, World Guardzie i innych pluginach.[/b]
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis): Obecnie projektuje mapę, piramidę oraz zamek pełen tajemnic. Screena wyślę jak skończę,[/b]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl): Obecnie staram się pomagać graczom gdy nie ma administracji. Mam także kilka projektów nowych warpów .[/b]
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]:[/i][b]Z kolegami będę prowadził kanał Team diki version, oraz sam rozpocznę kręcenie serii ,,Czas zagrać w Minecrafta''[/b][/font][/color]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : 3, 4 godziny
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: Licząc godziny około siedmiu dni . Praktycznie dziesięć miesięcy (prawie rok)[/b]
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : Ci którzy mnie znają raczej mnie lubią, z tymi którzy mnie nie znają chciałbym się poznać .[/b][/i]
[i][b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: Nigdy nie miałem żadnej kary lub bana, i raczej tak pozostanie :)[/b][/i]
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?:Ponieważ nie używam wulgaryzmów, mam ogarnięte pluginy, staram się być sympatyczny, mam także wysokie doświadczenie, chciałbym pomagać innym graczom dawać im działki itp.[/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Nazywam się Krystian, mieszkam we Wrocławiu, lubię Assasyna, grać w Minecrafta, czytać książki, budować (w minecrafcie), lubię także matematykę i przyrodę, lubię poznawać nowych ludzi oraz pomagać wszystkim którym mogę udzielić pomocy.[/b]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: [/b][/i][b] Bez współpracy i zaufania nie moglibyśmy nic zrobić nikt by nikomu nie ufał wszyscy by się kłócili, ciągle wszyscy by się bili, walczyli, rywalizowali . A nie oto chodzi w tej grze najważniejsze są tutaj : współpraca, zaufanie oraz dobra zabawa .[/b]

[i][b]Przy okazji MonospacePL zapomnijmy o tym pisaniu do ciebie na temat surowców[/b][/i]

[b]Z góry dziękuje za przeczytanie mojego podania, prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie . [/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Ehh. Miałeś już szansę do wypowiedzenia się. Drugi raz nie pierwszym. Jestem nadal na nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Rzadko cie widuje na serwerze, wstrzymuje sie od glosu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Wszyscy (chyba) napisali TOBIE NIE !!! Oznacza to, że zdanie na ten czas jest zakończony lecz musisz na dodatek być upartym i pisać kolejne podania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
To że tamto było nie udane, nie oznacza to że musisz robić kolejne ;)
[color=#ff0000]NIE[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...