Kerorro 13 Napisano 7 Luty 2012 [b]Nick w grze: [/b][i]PhilipNlol[/i] [b]Imię:[/b][i] Filip[/i] [b]Wiek (koło 15 wymagany): [/b][i]14[/i] [b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [/b][i]Prowadziłem własny serwer herobrine92, pomagam graczom nawet bez rangi gold, często ją kupuję nie tylko dla siebie (żeby pomóc innym), byłem opiekunem w kilku eventach. Umiem dawać cuboid, inne komendy też znam. (Szybko się uczę)[/i] [b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis): [/b][i][url="http://forum.minecraft.pl/topic/7915-spleef-arena/"]Spleef arena[/url] , Na SinglePlayer - ugh, dużo wymieniać, ale buduję pixelart's, zamki i inne budowle [/i] [b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[/b][i]Obserwuję, co kto robi źle (łamie regulamin), dużo pomagam graczom nowym, tak jak i tym starszym. Próbuję, aby na serwerze panowała równość i nikt się nie kłócił. [/i] [b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]: Kiedyś miałem konto na YouTube [url="http://www.youtube.com/user/Husqller?blend=1&ob=0"]LINK [/url] , przestałem nagrywać, ponieważ szkoła jest ważniejsza. Nie chcę kopać rowów, tylko dostać się na studia itp. [b]P.S Na YouTube na moim kanale również nagrywał mój kuzyn (7lat) [/b]+ pomagałem w prowadzeniu strony mcboard.pl [/i][/font][/color] [b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: [/b][i]Z danych statystyk na freebuild.pl (Nie mogę odszukać siebie, więc dokładnie wam nie powiem) Siedzę długo na serwerze i dobrze się na nim czuję. Nie zamierzam tak prędko odejść.[/i] [i][b][i][b][i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? :[/b][/i] [/b][/i][/b][i]Tak, sądzę, że tak. Nie zaszedłem nikomu za skórę, możliwe, że jedynie tym, których zgłosiłem (było nie łamać regulaminu)[/i] [b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: [/b]Raz miałem ban, ale to przez pomyłkę. Staram się pomagać, a nie szkodzić.[/i] [i][b]Dlaczego właśnie Ty?:[/b]To już trudniejsze pytanie. Pomagam graczom, nie jestem wulgarny, staram się nie szkodzić, poprawna ortografia (o co trudno teraz), ogarniam komendy, chcę pomóc w rozwoju serwera. [b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): [/b]Mam na imię Filip, mam 14 lat. Mam dobre oceny i poprawną ortografię. Rówieśnicy mnie lubią. [b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: [/b]Współpraca - hmmm ważna rzecz. Dzięki niej wszystko robi się szybciej, sprawniej, dokładniej. Zaufanie - Trzeba powierzyć tylko dobrej osobie. Ale dzięki tym dwóm rzeczom serwer jeszcze istnieje. Nie łatwo zapanować w 1 nad 70 graczami. Trzeba współpracować. Jest przysłowie "Co dwie głowy, to nie jedna". Gdy dołączę do ekipy (mam nadzieję) będę spełniał obie rzeczy na 100%.[/i] ___________ Spytałem się graczy przed zrobieniem podania, czy chcą mnie jako KidMod'a. Oni Tak . [url="http://forum.minecraft.pl/topic/8489-czy-chcecie/"]LINK[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 7 Luty 2012 Jesteś ogarniętym graczem. Jestem w 100% ZA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 7 Luty 2012 Niech będzie - jestem na tak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gonzovsky 0 Napisano 7 Luty 2012 Jestem na nie,ta ranga nie dla dzieci z 1 gimnazjum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 7 Luty 2012 Wiek też się liczy, ale jestem jednym z nielicznych ogarniętych. Przekonasz się sam. Zastanów się, a potem komentuj - Dziękuję. Po za tym nie rozumiem nazywania ludźmi dziećmi. Wszyscy są dziećmi.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 7 Luty 2012 Hmm, jestem na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_EpicCakeMan_ 2 Napisano 7 Luty 2012 [color=#00ff00]TAK [/color][color=#000000]*powiedział głosem demona*[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 7 Luty 2012 Jestem [color=#00ff00]Zaaaa [/color] P.S pomoge [url="http://freebuild.pl/gracze/philipnlol/"]http://freebuild.pl/gracze/philipnlol/[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 7 Luty 2012 [url="http://yeeeeeeeeeeeeeees.com/"]http://yeeeeeeeeeeeeeees.com/[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano14 4 Napisano 7 Luty 2012 Jestem [color=#00ff00]ZA[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 7 Luty 2012 [quote name='Gonzovsky' timestamp='1328643601' post='45357'] Jestem na nie,ta ranga nie dla dzieci z 1 gimnazjum. [/quote] Tak, tak... wmawiaj sobie. Co do podania to jestem jak najbardziej [color=#00ff00]za[/color]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 7 Luty 2012 [quote name='Gonzovsky' timestamp='1328643601' post='45357'] Jestem na nie,ta ranga nie dla dzieci z 1 gimnazjum. [/quote] Nie wszystkie osoby z I gimnazjum to dzieci No cóż. Chyba na tak (uwaga, ale nieśmiałe tak ;d w każdej chwili może się to zmienić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 7 Luty 2012 Jestem oczywiście [color=#00ff00]za.[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 7 Luty 2012 [color=#006400]ZA[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 7 Luty 2012 [color=#00ff00]Tak.[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio29_PL 0 Napisano 8 Luty 2012 Jestem za z tego co widzę na serverze to lubisz pomagać co mnie bardzo cieszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 8 Luty 2012 Na tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtinio 0 Napisano 9 Luty 2012 [color=#00ff00][font=comic sans ms,cursive][size=6]JESTEM NA TAK![/size][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 10 Luty 2012 Jestem na NIE - widzę co robisz na chacie i że jesteś czasem bardzo złośliwy dla graczy... Uważasz się za lepszego jako że masz golda... Pasuję do ciebie określenie "gold dziecko". Nie pomagasz graczom wręcz nie którym przeszkadzasz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 10 Luty 2012 @UP Potwierdzam. Często widzę wiadomości na czacie won itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 10 Luty 2012 Philip ma rację. Wszyscy jesteśmy dziećmi... dziećmi boga P.S. Nie chciałam o tym mówić, nie myślcie, że jestem jakaś katolicka dziewczyna ale taka jest prawda. A co do podania podoba mi się nawet bardzo. Philip jest bardzo pomocny. A jeśli ktoś mu bardzo przeszkadza i nie można go normalnie wyprosić to jasne, że Philip pisze won itp. bo inaczej by nie wyszli to jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 10 Luty 2012 Jakby co gonzovsky ja też mam 14 lat i chodzę do 2 gimnazjum. Jeśli według ciebie 14 latki chodzą do 1 gim. to do podstawówki idą gdy mają 8 lat. A teraz wprowadzili taką zasadę: Do 1 klasy idą 6 letnie dzieci a to 2 lata różnicy. Ale tak normalnie (przynajmniej kiedyś tak było i w większości szkół) idzie się jako 7 latek. [size=3](Przepraszam, że takie długie ale musiałam pewną rzecz wytłumaczyć gonzovskiemu)[/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach