Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
CzarnyPies999

Podanie o KidModa CzarnyPies999

Rekomendowane odpowiedzi

[b]Nick w grze: [/b]CzarnyPies999
[b]Imię:[/b]Przemysław
[b]Wiek (koło 15 wymagany):[/b]mam 14 lat.
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [/b]Jestem właścicielem mało znanego serwera.
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b]Pracuje nadal nad projektowaniem windy... ale jednak wychodzi na to że nie da się uprościć mechanizmu.
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[/b]Nie zrobiłem nic narazie ponieważ chcę być oryginalny i nie mam pomysłów na które by ktoś wcześniej wpadł.
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]:[/i][/font][/color]Niestety nie mam nie mogę dopóki gram na tym ziemniaku (komputerze).
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? :Mógłbym poświecić od 1-6 h.
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[/b]Na serwerze gram już od 2 miesięcy.
Spędzony czas na serwie to [b]1d 8h 54m 44s[/b].
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? :Nie wiem i był to jeden z powodów na złożenie podania... ponieważ widziałem u cjdozera sporo komentarzy o nim... i chciałbym wiedzieć co ludzie o mnie myślą.
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b][/i]Nie, nigdy tu nie miałem bana... tak sadze ponieważ czasem kolega mi wchodzi na postać.
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?:Nie wiem, mam niezłe doświadczenie.[/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Nie wiem co o sobie napisać... hmmm... umiem tworzyć gry, prowadzę stronę, a moim ulubionym pluginem jest HighCraft[/b][/i].

[i][b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[/b][/i]Ponieważ gdyby nie to gracze robili by co chcą, i nikt nie mógł by ich kontrolować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zajpio    0
nigdy Cię nie widziałem na serwerze,a poza tym to 1d 8h to bardzo mało,chyba za mało jak na kidmoda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Nie mam zdania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
Ja jestem na nie.
Jeśli chcesz wiedzieć dlaczego sam zobacz:
1. szczególnie dlatego ,że na serwerze przesiedziałeś 1 dzień przynajmniej tak napisałeś. I według mnie powinienneś poczekaś z miesiąc zanim będziesz kidmodem i właściwie to tylko dlatego. Ale jeszcze to:
"Myślisz ,że gracze za tobą przepadają?" Ja właściwie nie wiem bo cię nigdy na serwerze nie widziałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Hmm... Dziwne, bo z Twojego podania wynika że zostało napisane abyś się dowiedział czy jesteś lubiany :)
NEUTRAL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
Nie, nie od tego są podania na rekrutacje. Po za tym będziesz dbał o serwer, czy podanie tylko tak... Przekonamy się na TS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CJDozer    0
Jestem na [size=8][color=#ff0000]NIE[/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kurakowski    0
Jestem na [color=#008000][size=5]TAK! [/size][/color]Nie widze cie często (pewnie się mijamy, co zdarza się często) ale podanie mi się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
CzarnyPies chyba nas kłamie... Powód: Jeszcze wczoraj pisał ,że gra od 2 dni a teraz zmienił na 2 miesiące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...