heliot 11 Napisano 7 Luty 2012 Jak pewnie większość z Was zauważyła, surowcowa jest tylko kopalnią, która jest położona nad diamentami (bedrock zasłania). Moja propozycja jest taka, aby zrestartować surowcową, ale tak żeby były możliwe diamenty do wykopania i była większa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej4172 1 Napisano 7 Luty 2012 Jeśli chodzi o diamenty, to jestem przeciw. Moim zdaniem lepiej jest jeśli diamenty jest trudniej zdobyć, niż np. żelazo. Dla ludzi, którzy oszukują (X-ray) też jest to pewna przeszkoda. Jestem natomiast za powiększeniem kopalni i możliwie częstymi jej restartami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdasw 4 Napisano 7 Luty 2012 Ja proponuje zrobić nową surowcową, ale taką żeby można było być również nad ziemią i zbierać np. glinę, dynie i inne sadzonki. [quote name='Andrzej4172' timestamp='1328624746' post='45101'] Jeśli chodzi o diamenty, to jestem przeciw. Moim zdaniem lepiej jest jeśli diamenty jest trudniej zdobyć, niż np. żelazo. Dla ludzi, którzy oszukują (X-ray) też jest to pewna przeszkoda. Jestem natomiast za powiększeniem kopalni i możliwie częstymi jej restartami. [/quote] Myślę że jest jakieś zabezpieczenie przed x-rayem na serwerze więc nie powinno być problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej4172 1 Napisano 7 Luty 2012 @up Niestety wiem, że i tak niektórzy obchodzą te zabezpieczenia. Grałem na serwerze, gdzie mimo zabezpieczeń ludzie korzystali z x-raya. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 7 Luty 2012 Nie. Surowcowa zawsze będzie miała ograniczenia. Dlaczego pytacie? Jest specjalny event na specjalnej mapie za diamentami. Co do powierzchni to nie! Wtedy na wartości straci klasa drwala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 7 Luty 2012 Jedyne co mi się w surowcowej nie podoba to jej wielkość ale z tego co słyszałem ma być z czasem powiększana więc się nie martwię. Wszystko jest tak jak powinno być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sihil 1 Napisano 8 Luty 2012 Jeśli chodzi o diamenty to przypomnę jak Morgar wyżej powiedział, że diamenty można dostać tylko i wyłącznie przez eventy ! Osoba która posiada diaxy może się szczycić szacunkiem na Serwerze bo nie lada je zdobyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jano1221 0 Napisano 8 Luty 2012 Sihil. Narazie mega rozdaje diaxy na prawo i lewo w tych "eventach" wiec zaden szacunek xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach