LuzuP 0 Napisano 7 Luty 2012 Witam! Mój nick Mc to LuzuP. Wiek:14lat Gram od: na waszy serwerze eh...dawno nie wchodzilem wiec mnie niepamietacie gdzies tak 2 tyg ale dopiero dzisiaj dostalem działke Dlaczego chcialbym dostac KidModa: Chcialbym dostać KidModa ponieważ będe sie opiekować graczmi i spróboje wszyskim pomóc. Cos o mnie: Mam na imię Mikołaj . Mieszkam w Radomiu na Mazurach. ps.Jeśli będą jakieś pytania spróboje jak najszybciej na nie odpowiedzieć. Pozdrawiam Mikołaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 7 Luty 2012 TO KPINA !!! [size=8][color=#FF0000]NIE[/color][/size] Rozpisałeś się, że głowa boli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Julka151 1 Napisano 7 Luty 2012 Zgadzam się z poprzednikiem . TO [b][u]KPINA !!![/u][/b] Jestem stanowczo na[color=#ff0000] [font=comic sans ms,cursive][size=6]NIE![/size][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damiano14 4 Napisano 7 Luty 2012 nie wykorzystałeś całego więc jestem na nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 7 Luty 2012 Brak wzoru na [color=#ff0000]nie[/color]. Nawet jeżeli napiszesz drugie to na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 7 Luty 2012 Grasz na serwerze od 2 tygodni? Moderator powinien dokładnie znać serwer. Jestem na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 7 Luty 2012 Jestem na nie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 7 Luty 2012 Nigdy cię nie widziałem. Do tego to podanie. Jestem na [color=#00ff00]nie.[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 7 Luty 2012 Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 7 Luty 2012 Napisane tyle co kat napłakał. NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_EpicCakeMan_ 2 Napisano 7 Luty 2012 [font=arial,helvetica,sans-serif][color=#FF0000][size=6]NOPE[/size][/color][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 7 Luty 2012 En O Pe E NOPE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 8 Luty 2012 Radzę przeczytać regulamin rekrutacji. Jeśli przeczytałeś to znaczy ,że jesteś leniwy i nie chciało ci się do niego zastosować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 8 Luty 2012 podanie na odwal = [color=#ff0000]nie[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtinio 0 Napisano 9 Luty 2012 [color=#ff0000][size=6][font=comic sans ms,cursive]N I E [/font][/size][/color][size=6][font=comic sans ms,cursive][size=4][font=arial,helvetica,sans-serif]Nawet bez wzoru...[/font][/size][/font][/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 10 Luty 2012 [size=8][color=#ff0000]Nie[/color][/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach