myko981 1 Napisano 7 Luty 2012 [color=#2f4f4f]Wieże obserwacyjne[/color] Czy miałeś kiedyś ochotę obejrzeć piękną krainę Regnum ale widok z ziemi ci nie wystarczał ? Czy chciałeś kiedyś postszelać do creeperów nie słyszac ssss... ? Mam plan jest zbudowanie ładnych klimatycznych wież w krainie Regnum. Moim skromnym zdaniem byłoby wtedy ciekawiej i ładniej na serweże. UWAGA: jeśli mój pomysł jest zły proszę administracje o usunięcie tego tematu i zapomnienie o nim. Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 7 Luty 2012 Wybuduj sobie wyższy domek i sobie z niego oglądaj. Możliwe że kiedyś też będą wejścia na mury. (Tak, muszę. W nazwie tematu wpisz : Wieże obserwacyjne, nie "wierze". Pisze się serwerze, nie serweże ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 7 Luty 2012 Sory mi chodzi o to by wieże były poza miastem przy drogach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 9 Luty 2012 adm a wasza opinia na ten temat ? sory nie wiem jak się zmienia tytuł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 9 Luty 2012 NIet. Słaby pomysł, nie obraź się. I to strzelanie do creeperów. Fu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 9 Luty 2012 ok czekam jeszcze na inne opinie jak złe to proszę o usunięcie tematu. strzelać mogą tylko łucznicy a to trzeba mieć 50. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lissotti 1 Napisano 9 Luty 2012 Nie wiem co tak naprawdę chciałbyś oglądać z wieży która znajduje się przy drodze. Pomyślmy jak wysokie te wieże musiałyby być żeby cokolwiek zobaczyć? Moim zdaniem wystarczające byłyby już wspomniane wejścia na mury, które nie zabrałyby mi za dużo czasu aby je wykonać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 9 Luty 2012 ok usuń temat proszę. Chociaż się starałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lissotti 1 Napisano 9 Luty 2012 To nie jest tak że odrzucamy wszystkie propozycje, cieszy nas wasze zaangażowanie w poprawę jakości serwera. Temat zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach