Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. )nie zwrócliem uwagi skąd pobral folder serwerowy.) gdzie gość odpala serwer z..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. )nie zwrócliem uwagi skąd pobral folder serwerowy.) gdzie gość odpala serwer z..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
miitr2

Czy to jest legalne?

Rekomendowane odpowiedzi

miitr2    0

Odrazu przejdę do rzeczy.Mam pytanie odnośnie legalności przerabiania prywatnego serwera, który można pobrać z minecraft.net.

Odniosę się do przykladu...np. wgrywając Hmoda, lub Bukkita (

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

)

nie zwrócliem uwagi skąd pobral folder serwerowy.) gdzie gość odpala serwer za pomocą pliku bat. zamiast orginalnej ikony.

W orginalnym folderze nie ma miejsca na pluginy, czy dogranie go poprzez modyfikację serwera nie jest nagięciem prawa?

Trochę ta sprawa wydaje mi się idiotyczna ale na żadnej stronie nie znalazlem takiego tematu, a ta sprawa mnie niepokoi.

przepraszam za pisownię litery "L" bo coś mi nawalila :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mazzir    3

To jest legalne. Zwykly modding i nic wiecej.. Poza tym Notch spotkal sie z tworcami bukkita i jakos ofiar w ludziach nie bylo ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Nie dubluj postów, na razie ustne ostrzeżenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość affib   
Gość affib

legalne, to po prostu zmodyfikowane pliki serwerowe a notch się spotkał z twórcami bukkita i nikt głowy nie stracił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mrWodoo    4

A czemu nie legalne, amx mod x do cs'a tez jest legalny, oni nie zycza sobie za to piniedzy wiec nie ma mowy o naruszeniu prawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...