Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
krycha130

Podanie krycha130

Rekomendowane odpowiedzi

krycha130    0
[b]Nick w grze: krycha130 [/b]
[b]Imię: Krystian[/b]
[b]Wiek (koło 15 wymagany): 16 lat[/b]
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): byłem Moderatorem, później Adminem na innym serwerze, miałem także swój serwer vps, znam się na World Edicie, World Guardzie i innych pluginach.[/b]
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis): Obecnie projektuje mapę, piramidę oraz zamek pełen tajemnic. Screena wyślę jak skończę,[/b]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl): Obecnie staram się pomagać graczom gdy nie ma administracji. Mam także kilka projektów nowych warpów .[/b]
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]:[/i][b]Z kolegami będę prowadził kanał Team diki version, oraz sam rozpocznę kręcenie serii ,,Czas zagrać w Minecrafta''[/b][/font][/color]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : 3, 4 godziny
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: Licząc godziny około siedmiu dni . Praktycznie dziesięć miesięcy (prawie rok)[/b]
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : Ci którzy mnie znają raczej mnie lubią, z tymi którzy mnie nie znają chciałbym się poznać .[/b][/i]
[i][b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: Nigdy nie miałem żadnej kary lub bana, i raczej tak pozostanie :)[/b][/i]
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?:Ponieważ nie używam wulgaryzmów, mam ogarnięte pluginy, staram się być sympatyczny, mam także wysokie doświadczenie, chciałbym pomagać innym graczom dawać im działki itp.[/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Nazywam się Krystian, mieszkam we Wrocławiu, lubię Assasyna, grać w Minecrafta, czytać książki, budować (w minecrafcie), lubię także matematykę i przyrodę, lubię poznawać nowych ludzi oraz pomagać wszystkim którym mogę udzielić pomocy.[/b]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: [/b][/i][b]Bez współpracy i zaufania nie moglibyśmy nic zrobić nikt by nikomu nie ufał wszyscy by się kłócili, ciągle wszyscy by się bili, walczyli, rywalizowali . A nie oto chodzi w tej grze najważniejsze są tutaj : współpraca, zaufanie oraz dobra zabawa .[/b]

[i][b]Przy okazji MonospacePL zapomnijmy o tym pisaniu do ciebie na temat surowców[/b][/i]

[b]Z góry dziękuje za przeczytanie mojego podania, prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie . [/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Wstrzymuję głos

EDIT:

Jestem na ni[color=#ff0000]e[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
monospacePL    7
Jestem na [color=#ff0000]nie.[/color]
Mało napisałeś w podaniu i irytujesz mnie pytając się na serwerze czy sprzedam ci slimeball itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
@UP
Troszke mało napisałeś. No niestety narazie na[size="1"][color="#ff0000"] [i][b][size=4]nie[/size][/b][/i][/color][/size][i][b][size=4].[/size][/b][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Eehmmm... aż nie wiem co napisać, podanie dość slabe (za krótkie +/- od polowy) a poza tym dziwnie mi to "mówić" ale pierwszy raz o tobie słysze. :/ NIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
krycha130    0
Nie wiem co wam się nie podoba, chodzi o zawartość a nie o długość. Jakiś idiota może wam napisać podanie na stronę a wy go przyjmiecie bo ładnie napisał, nie ważne, że nic nie umie ważne, że ładnie napisał . TAK ? Przy okazji przepraszam MonospacePL nie wiedziałem że cie to denerwuje. A teraz uzasadnijcie swoje NIE . Długość tekstu nie mam znaczenia tylko zawartość !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciula12    1
Jestem na NIE, chcesz powody to już Ci je podaję:

1.Podanie napisane byle jak
2. Nie wydaje mi się żebym Cię widział na serwerze
3. To co napisałeś wyżej mnie odrzuca
4. Na forum bardzo rzadko się udzielasz (świadczy o tym ilość napisanych postów w liczbie 2)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
[quote name='maciula12' timestamp='1328617515' post='45008']
Jestem na NIE, chcesz powody to już Ci je podaję:

1.Podanie napisane byle jak
2. Nie wydaje mi się żebym Cię widział na serwerze
3. To co napisałeś wyżej mnie odrzuca
4. Na forum bardzo rzadko się udzielasz (świadczy o tym ilość napisanych postów w liczbie 2)
[/quote]

0wn3d by maciula

rowniez jestem na nie z podobnych powodow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
krycha130    0
Proszę o ponowne przeczytanie podania, z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11
Jestem na NIE. Dlaczego?

[quote name='krycha130' timestamp='1328555528' post='44771']

[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : 3, 4 godziny
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: Licząc godziny około siedmiu dni . Praktycznie dziesięć miesięcy (prawie rok)[/b]

[/quote]
Prawda zawsze wychodzi na jaw: [url="http://freebuild.pl/gracze/krycha130/"]http://freebuild.pl/gracze/krycha130/[/url].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
krycha130    0
Grałem od Lipca, nie wiem co wam wyświetla (może dlatego że wtedy była wersja 1.7.3)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jestem na NIE

- Widziałem cie na serwie tylko raz...
- Podanie napisałeś gorzej niż CJDozer!!! :mad2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
CzarnyPies999 ty nie lepiej przesiedziałeś na serwerze. Czyli 2 dni. To dla ciebie długo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chourtence    1
[quote name='krycha130' timestamp='1328555528' post='44771']
[i][b][...] lubię także matematykę i przyrodę [...][/b][/i]
[/quote]

Przyrodę jako naturę czy jako przedmiot w klasach od 4-6?

Maciula ładnie podsumował. Jestem na [color=#ff0000]nie[/color].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
krycha130    0
Ale wciąż nie wiem co wam się w tym podaniu nie podoba, inni pisali prawie tak samo jak ja i im walicie TAK, a na mnie się uparliście czy co ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hajtinio    0
Jestem na[font=comic sans ms,cursive] [color=#ff0000][size=5]NIE [/size][/color][size=5][size=4][font=arial,helvetica,sans-serif]Chcesz powody? Maciula ci ładniutko napisał ;].[/font][/size][/size][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...