Nystin 5 Napisano 6 Luty 2012 Nick oskarżyciela: Nystin Nick oskarżonego: heliot Data: 6.02.2012 18:31 Opis zdarzenia: Śmieje się z innych, bo popełniają błędy ortograficzne a sam nie jest lepszy Naprawdę Przy okazji obraża. [url="http://imageshack.us/photo/my-images/818/heliotroll.png/"]http://imageshack.us...heliotroll.png/[/url] "nie widziales ile razy Nystin mnie wyzywał" - Nic takiego nie miało miejsca. Wspomnę jeszcze, że kilka godzin temu wylewał na mnie lawę z wiaderka w kopalni. Warto przejrzeć logi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adisko 0 Napisano 6 Luty 2012 Polecam sprawdzenie logblockiem, czy heliot rzeczywiście wylewał lawę, widziałem na chacie skargi na niego. Jeśli rzeczywiście wylewał, to jest równoznaczne z bugowaniem(zabijanie graczy z własnej frakcji). Wylewał on ją w kopalnii, jeśli dobrze widziałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 6 Luty 2012 Adisko, Ciebie tam nie było. Ja tylko oświetlałem ściany pochodniami i wylewałem wode na lawe żeby zdobyc cobblestone. Poprawianie to nic złego, i zwracam honor, pisze się naprawdę, ale "na prawdę" pisze się w innych formach. Wyzwałem Cię prostakiem, ponieważ wtrącałeś się do każdej konwersacji do której tylko się da i pisałeś wszystko, żeby mi tylko dopiec. Ah, wyzywałeś mnie wcześniej, tylko ss'ów nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nystin 5 Napisano 6 Luty 2012 [quote]Wyzwałem Cię prostakiem, ponieważ wtrącałeś się do każdej konwersacji do której tylko się da i pisałeś wszystko, żeby mi tylko dopiec. Ah, wyzywałeś mnie wcześniej, tylko ss'ów nie mam [/quote] Och, też widziałem jak robisz mnóstwo złych rzeczy, tylko ss'ów nie mam Takie gadanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PieCZu Napisano 6 Luty 2012 Moim zdaniem skarga jest bez sensu . Fakt że heliot nie powinien cie nazwac Prostakiem (chociaż lepiej prostak niż współczesne polskie wyzwiska , przynajmniej obraza w języku RP ^^ ) ALe za nazwanie Prostakiem chyba nie powinno być żadniej Kary , bo wydaje mi sie że obraza nie jest ąż tak poniżająca , obraźliwa . I tu kolejny Argument , można odnależć w tym troche "nie wiem jak to określić" Obraziło cie to nie zakładaj skargi , lecz postaw sobie za cel zabicie go. @EDIT : A co do bledow ort. Każdy takowe popełnia i każdy powinien potrafić przyjąc to że "ktos cie poprawil" z honorem , "na klatie " . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nystin 5 Napisano 6 Luty 2012 Drogi PieCZu. Skarga nie jest bez sensu. Oskarżony złamał regulamin i powinien dostać karę. Nieważne jest to, czy obraza jest w języku RP czy nie. Obraza to obraza i powinna zostać ukarana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 6 Luty 2012 Za nazwanie cię prostakiem, mógłby co najwyżej dostać knebel na 5 minut... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Olek 0 Napisano 7 Luty 2012 A jak kmioci do siebie mówili w średniowieczu? Dajcie sobie spokój z takimi skargami bo bo są smieszne, a jeśli chcecie żeby was karano za błędy ortograficzne to nie chcecie żeby lissotti się za to wziął bo nie będzie miał kto grać na serwerze! Piszcie lepiej skargi poważne i przemyślane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 7 Luty 2012 Dokładnie... Popełniłeś błąd ? Zdarza się każdemu... Ktoś Cię poprawił ? Podziękuj mu za to bo może następnym razem przypomnisz sobie tą sytuację i nie popełnisz tego błędu drugi raz. Jednak co do wyzywania to nie powinno tego być. Można normalnie poprawić bez nazywania nikogo prostakiem czy gorzej dlatego uważam, że jakaś mała (naprawdę mała ) kara by tutaj się przydała, np wyciszenie na 5 minut, nic więcej. Jeżeli piszecie już skargi to piszcie naprawdę w poważnych sprawach typu bugowanie, cheatowanie itp a nie w błahostkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 7 Luty 2012 @UP Tak, może być mute na 5 min. Ale nie wyzwałem go od prostaków dlatego, że popełnił błąd, tylko dlatego, że wtrącał się do każdej możliwej sytuacji/konwersacji i mi w nich "przeszkadzał". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 7 Luty 2012 Jestem za zamknięciem tematu, gdyż jest bez sensu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 7 Luty 2012 Trafne spostrzeżenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach