vipdude27 12 Napisano 7 Luty 2012 Wiem michiz i przepraszam jak widać prosiłem ją aby pisała na pw. Konflikt jest już chyba skończony więc przepraszam wszystkich, którzy zostali w to wmieszani. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 Pisałabym na pw gdybym wiedziała gdzie jest. A dopiero teraz pisze to ,ponieważ wróciłam z manufaktury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 (mój ostatni komentarz tu a nie na pw) Ja również przepraszam. a teraz do vipdude27: Co ty na to, żeby pogodzić się i zapomnieć o całej sprawie? Bo bez sensu jest się tak kłócić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 7 Luty 2012 Ja i toad22 już się pogodziliśmy. Jeżeli jakiś admin mógłby skasować wszystkie posty z naszej kłótni bylibyśmy wdzięczni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_EpicCakeMan_ 2 Napisano 7 Luty 2012 Bardzo chętne [color=#00FF00][font=helvetica, arial, sans-serif][size=6]TAAAK[/size][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 właśnie. Admin lub opiekun. Myślimy ,że gracze nie chcą patrzeć jak się kłóciliśmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 7 Luty 2012 [color=#00ff00][size=6][font=comic sans ms,cursive]ZA - Piękne tak jak ja [/font][/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 8 Luty 2012 Jestem [color=#00ff00]za[/color]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtinio 0 Napisano 9 Luty 2012 Jestem [color=#00ff00][font=comic sans ms,cursive][size=5]ZA[/size][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarczek 7 Napisano 9 Luty 2012 Jestem Za Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 10 Luty 2012 Jestem [color=#00ff00]ZA[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach