vipdude27 12 Napisano 6 Luty 2012 [b]Nick w grze: [/b]vipdude27 [b]Imię:[/b] Dawid [b]Wiek (koło 15 wymagany):[/b] Moja data urodzenia to 21.03.96 więc można sobie policzyć [b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [/b]Byłem dwa razy modem. Raz na serwerze twierdza.pl, który przestał istnieć po sprzedaniu a drugi raz na What the Minecraft?, od którego odszedłem po sprzeczce z adminem, którego zdanie na temat dobrze funkcjonującego serwera trochę sprzeczało się z moim. Chciałbym podkreślić, że obydwa te serwery były bardzo niszowe i moje obowiązki tam mogły się bardzo różnic od tych, które być może będę miał na FB. Jeżeli chodzi o moje umiejętności związane z pluginami to znam podstawy WG i WE [b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b] Na serwerze FB nie mamżadnych projektów ale lubię budować na singlu. [b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[/b] Tak szczerze to nic wielkiego ale to właśnie chcę zmienić. [b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]:[/i][/font][/color] Dawniej udzielałem się trochę na youtube ( trochę przez bardzo małe t ) [b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server?: [/b]To zależy od dnia ale myślę, że byłbym w stanie poświęcić na serwer średnio 2,5 h [b]Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[/b] Około pół roku jeżeli się nie mylę. Grałem jeszcze na starej mapie. [i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : [/b][/i]Dajmy się im wypowiedzieć w tym temacie. [i][b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b][/i] Bana nie miałem. Jedyne co to miałem sprzeczkę z Siarczkiem ale mam nadzieję, że jest to już za nami. [i][b]Dlaczego właśnie Ty?: [/b][/i]Bo jestem uczciwy i będę pomagał innym jak tylko mogę [i][b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): [/b][/i] Dawid z Opoczno w woj. łódzkim. Lubię grać, oglądać filmy i czytać książki. [i][b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[/b][/i] Bo bez niej serwer nie będzie istniał. Po kłamstwie nigdzie się nie dojdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 6 Luty 2012 Jedno wielkie ,tłuste, zielone [size=8][color=#00ff00][font=comic sans ms,cursive]TAK[/font][/color][/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 6 Luty 2012 Ja jestem na[color=#00ff00] tak.[/color] Rozmawiałem kiedyś z tobą na ts i myślę że jesteś dobrym kandydatem na to stanowisko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 6 Luty 2012 Vipdude mam nadzieję, że dostaneisz kidmoda. Zachęciłem Ciebie do tego a jak kid-a dostaniesz będziemy obaj dumni. Oczywiście, że jestem na [size=6][color=#00FF00]TAK[/color][/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 6 Luty 2012 tak jak maciula tłuste i wielkie [color=#008000][size=8][font=comic sans ms,cursive]TAK[/font][/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 6 Luty 2012 Praktycznie się nie znamy, ale po poziomie wypowiedzi widzę że jako człowiek też masz wysoki poziom Więc na tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris07z 0 Napisano 6 Luty 2012 Vipdude27 To uczciwy gracz i bardzo go sobie cenię. Na ts'ie bardzo miło się z nim gawędzi i zna się na rzeczy. Podobnie jak Maciula12 wielkie [size=6][color=#00ff00]TAK[/color][/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 6 Luty 2012 [color=#008000][size=8]TAK[/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 6 Luty 2012 zmieniam opinię, bo ten gracz ciągle mnie krytykuje za nic. Najtłustsze i najbardziej czerwone [color=#FF0000][size=6][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]NIE[/font][/size][/color]. Poza tym, to co napisałeś to dla mnie za mało jak na KidModa. Jeśli liczysz na z mojej strony tak powinieneś się bardziej wysilić. Ale teraz już ci nie postawię tak za twoją krytykę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 6 Luty 2012 [quote name='maciula12' timestamp='1328551252' post='44727'] Jedno wielkie ,tłuste, zielone [size=8][color=#00ff00][font=comic sans ms,cursive]TAK[/font][/color][/size] [/quote] ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 Ponieważ gracze tylko mogą wyrażać opinie: Mi się nie podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 7 Luty 2012 Być może to było firma kolegi, nie wiem. Sam zgłosiłem się do pracy więc dobrze pamiętam tą sytuację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 po 1.Gdybym zapraszam nieznajomego do firmy najpierw bym go poznał. Po 2.Najpierw spytałbym się kolegi. i po 3.Ciebie znam z innego powodu. To chyba ty mi pisałeś ,że nie wierzysz ,że jestem dziewczyną i się ze mną kłóciłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 7 Luty 2012 1- Pytałaś się na chacie kto chcę prace i ja się zgłosiłem po czym ty na pw napisałaś mi, że mnie i tak nie zatrudnisz. 2-Nie wiem czy się spytałaś. 3- I tu się właśnie wydałaś to wtedy powiedziałaś mi, że masz 11 lat i jesteś dziewczyną po tym jak ja powiedziałem, że mam wątpliwości do tego, że masz 15 lat. I widzicie ludzie wcale nie chciałem jej ośmieszyć, przez cały czas mówiłem prawdę toad22 ma 11 lat. Jeżeli ktoś nadal nie wierzy poczekamy. A teraz toad22 już dajmy spokój z tą kłótnią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 vipdude, niestety nie dam spokoju dopóki nie przestaniesz mnie (a robisz to niepotrzebnie) ośmieszać. Po 1. pytałam się kto chce być dostawcą w restauracji do której monospacePL pozwolił mi zatrudniać kogo chcę (teraz już nie istnieje ta restauracja). I już ktoś się zgłosił i go zatrudniłem a ty dopiero po jakich 15 minutach zareagowałeś. Po 2. Nie chodzi mi o restaurację monospace'a tylko o tą którą mi dał więc nie musiałam się spytać po 3.- Jak ci oznajmiłam ,że jestem dziewczyną właśnie wtedy nie chciałeś mi wierzyć i zacząłeś się ze mnie śmiać na chacie. Potem powiedziałam ci ,że mam 11 lat i zacząłeś się ze mnie jeszcze bardziej nabijać. I to specjalnie pisałeś na msg żebym nie miała dowodu na twoją bezczelność. Potem w końcu się przyznałam, że mam tak naprawdę 14 lat (napisałam 15 bo rocznikowo) i powiedziałeś ,że mi nie wierzysz ,że mam 15 lat ze względu na moją dojrzałość umysłową Widzicie wszyscy, on nawet nigdy mnie nie widział, nie rozmawiał ze mną a już mnie krytykuje. Lepiej się z nim nie zaprzyjaźniać bo i was zacznie ośmieszać. A i zmieniam opinię na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 7 Luty 2012 Było odwrotnie toad. Najpierw powiedziałaś, że masz 15 lat a dopiero potem, że masz 11. Z tym żartowaniem wymyśliłaś teraz, więc proszę nie kłam. Ludzie pomyślcie, kto obniża swój wiek? Jeżeli chcesz jeszcze coś dodać pisz na pw. Po co wszyscy mają czytać o sprawach między nami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 Nie to ty piszesz ,że przyznałam się ,że mam 11 lat. A ja właśnie odwrotnie. Przyznałam się ,ze mam 15 lat. A teraz idę na obiad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 Chyba to ty nie masz 16 lat co piszesz. Bo nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Nie pisałam nic o żartowaniu. Z tym po 3 co ci pisałam czy to nie był śmiech?: toad na pewno masz 15 lat bo umrę ze śmiechu! tylko nie pisałeś znaków polskich. A sam mi mówiłeś ,że ty masz 13 lat jeszcze przed kłótnią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 7 Luty 2012 Teraz to już naprawdę wymyślasz... Pisz na pw na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 Co? Ja wymyślam? To ty wymyśliłeś to że mówiłam ci ,że mam 11 lat A musiałam się jakoś wytłumaczyć to prawda, to z tym 11 lat zmyślałam ale jak już mówiłam to ze względu na to ,że zmyśliłeś całą tę historię! A przecież gdybym się nie wytłumaczyła nadal byś mnie ośmieszał i wszyscy by ci uwierzyli. Muszę się jakoś bronić przed oszustami takimi jak ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 7 Luty 2012 Spokojnie... Pisz na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 Gdzie jest pw na forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 7 Luty 2012 toad22- http://forum.minecraft.pl/user/4754-vipdude27/ Tam masz opcje napisz wiadomość . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 7 Luty 2012 Zmieniam zdanie jak widzę te kłótnie to jednak stwierdzam że nad "!!!111" i emocjami ktoś tu nie panuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 7 Luty 2012 Proszę o spokój. Forum to nie miejsce na rozwiązywanie waszych konfliktów. [color=#000000]Jestem na [/color][color=#008000]T[/color][color=#008000]AK [/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach