Vegor32 0 Napisano 6 Luty 2012 Witam ponownie. Dzisiaj o godz. 15:26 kupiłem rangę Gold na 15 dni gdy wszystko poszło umyślnie wszedłem na Minecrafta i spróbowałem się zalogować na minecrafta pisze " Zbanowany za x ray" nie mam x raya a poza tym wczoraj nie byłem na minecrafcie ponieważ miałem karę. Proszę o odbanowanie rozumiem że to jakaś pomyłka Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guziec1 2 Napisano 6 Luty 2012 Mama ci dała bana bo oczami w nocy świeciłeś po suficie to pomyślała ze masz x ray XD Ta wypowiedz ma charakter czysto humorystyczny nie ma na celu obrazy lub naruszenia dobra graczy oraz jego rodziny !!! [color=#008000]Żeby mi to ostatni raz było. //Woozie[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vegor32 0 Napisano 6 Luty 2012 Jeśli masz pisać takie głupoty to oszczędź sobie i nie ośmieszaj się. Czy za kupienie golda dostaje się bana ? nie rozumiem ! Kocham ten serwer chodź ostatnio mnie zabijają wszyscy..... Kupiłem golda najdroższego ! cały czas walczyłem na warp wojna nie wychodziłem na żadne wycieczki po surowce tylko zabijałem ludzi na warp wojna z kolegami ni z tego ni z owego ktoś se wymyślił że mam x raya.... za co ? za zabijanie ludzi ? nie wiedziałem że jest taki mod.... Czemu wy banujecie kogoś bezpodstawnie chodź nie macie żadnych dowód tak ostatnim razem posiadałem X raya przyznaję się ! Ale jak mógłbym mieć x raya skoro nie chodziłem wogle do kopalni bo pomyślałem że to nie potrzebne ? zabiłem kogoś miałem itemy proste.... Jak mnie nie odbanujecie to poproszę o zwrot moich pieniędzy albo po prostu odbanujcie bo po 1. Jestem niewinny. po 2. Kupiłem golda i mam zamiar z niego korzystać. po 3. by miło spędzić czas na waszym serwerze Dziękuje za wysłuchanie i Mam nadzieję że zostane odbanowany ! Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio29_PL 0 Napisano 6 Luty 2012 Są dowody, że masz x-raya prosze:[url="http://forum.minecraft.pl/topic/8359-podejrzenie-o-x-raya-vegor32/"]http://forum.minecraft.pl/topic/8359-podejrzenie-o-x-raya-vegor32/[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vegor32 0 Napisano 6 Luty 2012 Zostałem odbanowany bo miałem range gold.... nagle znów zostałem zbanowany poproszę o unbana ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vegor32 0 Napisano 6 Luty 2012 Ja chce unbana tylko z powodu Golda Poprawię się mam już 2 ostrzeżenia wiem ale ktoś mi mówił że za 3 nie ma już odwołania kary do końca tylko już mam odczekać karę przepraszam gracza PhilipNlol za kłótnię z ThemrRadzio Philip mam do ciebie taka sprawe nigdy do nikogo nie strzelalem gdy celowalem do kogos to uciekali o to chodzilo i potem szczelalem w ziemie zbieralem strzaly i rzuciłem się w pogoń. Przepraszam. Co do x raya połowa dowodów mnie roześmiała ponieważ gdy kopałem 2 żelaza to po boku były kolejne dwa.... ale nie ważne Proszę o unbana a i mam również skargę na gracza kondraxdx że szczelał z łuku mam screenshoty potem napisze temat Pozdrawiam i proszę o unbana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 6 Luty 2012 Synu - dwa razy przyłapano cię na x-ray'u. Raz się zlitowałem, ale drugi raz tego nie zrobię. Ban permanentny. (Nie podlega odwołaniu) ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach