toad22 4 Napisano 6 Luty 2012 jeszcze raz-bardzo wam dziękuję. Wasze opinie dla mnie dużo znaczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 6 Luty 2012 Jestem na Tak ogarnięta osoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 6 Luty 2012 Dobrze że wszystko wyjaśniłaś. Ja nadal jestem[color=#00ff00] za.[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okonmateo 0 Napisano 6 Luty 2012 Dzięki za wyjaśnienia . Jestem na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 6 Luty 2012 To teraz nie będę musiała już na serwerze nie będę musiała pisać udawając chłopaka. Co za ulga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 6 Luty 2012 ehm. Żadna osoba (dziewczyna) nie musi udawać chłopaka. To głupstwo ! Nie rób tak więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 6 Luty 2012 olaf wiem ,że to głupstwo i nie będę tego już robić. Może i ktoś kogo znam i kiedyż już z nim rozmawiałam mi nie uwierzy ale czym tu się przejmować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 6 Luty 2012 myślałem że toad to chłopak a tu poof :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 wiem affib każdy tak myślał (; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 7 Luty 2012 Prawda zawsze wyjdzie na jaw. Ale jestem na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 7 Luty 2012 [quote name='affib's' timestamp='1328562367' post='44845'] myślałem że toad to chłopak a tu poof :] [/quote] Ja tam myślałem, że to chłopak gdzieś koło 18. Nieźle.... Tak jak już wcześniej napisałem, jestem na tak (piszę dla przypomnienia)! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 7 Luty 2012 [quote name='Brzydal' timestamp='1328538421' post='44585'] [size=4][color=#00FF00]TAK TAK TAK TAK TAK TAK CHCE DZIEWCZYN[/color][color=#00ff00]Y W TEAMIE XD[/color][/size] [/quote] Kurcze, poczułam się jak obojnak o.o Wracając do podania jestem zdecydowanie [color=#00ff00]za. [/color]Często widuję ją na serwerze i wydaje się być sympatyczna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach