toad22 4 Napisano 6 Luty 2012 [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Nick w grze: toad22[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Imię: Monika[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Wiek (koło 15 wymagany): 13 w sierpniu skończę 14[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): Mam serwer na którym uczę się pluginów. Tak, kiedyś miałam dawać cuboidy i wychodzi mi coraz lepiej. Lecz jeśli kiedyś czegoś zapomnę lub mi się nie uda liczę na pomoc stałego moderatora. Praw raczej nie.[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Projekty (miło jakbyś dał creeny i ich opis): Jak na razie nie mam projektów ale zapewniam ,że umiem budować ładne rzeczy.[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Co zrobiłeś dla minecraft.pl? (albo u nas na freebuild.pl): Staram się pomagać graczom w potrzebach gdy nie ma moderacji.[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Jakieś projekty na temat minecrafta poza minecraftem? (youtube itp.): Na youtube nic nie wrzucam, nie mam niestety.[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server?: Weekendy lub ferie 4-8 godzin. Dni ze szkołą 3-5 godzin.[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: Nie łatwo mi powiedzieć ,bo nie pamiętam dokładnej daty/miesiąca. Jednak gram już dosyć długo.[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Myślisz, że gracze za tobą przepadają?: Ci których znam zapewne tak. Ci których nie znam mnie nie znają ale próbuję z nimi zawrzeć nowy kontakt.[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Czy miałeś jakiegoś bana bądź karę?: Raz, 8 godzinnego to było dawno i zapewne nigdy się już nie powtórzy.[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Dlaczego właśnie ty?: Dbam o server, staram się rozstrzygać kłótnie graczy, mam wesołe spojrzenie na minecraftowy świat.[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Mam na imię Monika, mam 13 lat. Lubię grać w minecrfata, a w wolnych chwilach tańczę. (Chciałabym zostać w przyszłości tancerką.) Jeśli zostanę kidmodem obiecuję ,że umilę graczom grę na tym serverze.[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Bo gdyby nie to gracze byliby skłóceni i nic by razem nie zdziałali.[/font][/i] [i][font=lucida sans unicode,lucida grande,sans-serif]Dziękuję ,że przeczytaliście i wiem że późno to napisałam ale tak się złożyło. Mam nadzieję że zostanę nowym kidmodem.[/font][/i] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 6 Luty 2012 Wstrzymuję głos. Jednak licz bardziej na "tak" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 6 Luty 2012 Miło by było widzieć w ekipie już kolejną dziewczynę, która dość nieźle napisała podanie i jest bardzo aktywna. [size=6][font=comic sans ms,cursive][color=#00FF00]Jestem na tak![/color][/font][/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_EpicCakeMan_ 2 Napisano 6 Luty 2012 Ehmmm... [color=#00FF00][font=helvetica, arial, sans-serif] TAK[/font][/color]? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 6 Luty 2012 dziękuję wam za pozytywne oceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 6 Luty 2012 Prowadziłem z tobą sklep, pokazałaś że wywiązujesz się z obowiązków, jesteś pomocna i prawdomówna Jestem na [color=#00ff00]TAK[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwiecho 1 Napisano 6 Luty 2012 Ja także jestem na [color=#00ff00]tak[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurakowski 0 Napisano 6 Luty 2012 Jestem na [size=5][color=#00ff00]TAK![/color][/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 6 Luty 2012 [quote name='toad22' timestamp='1328529598' post='44491'] matiyarosz może i powstał w maju ale ja gram od dłuższego czasu i nie pamiętam dokładnie od jakiego miesiąca więc może się pomyliłam. Ale spokojnie, już zmieniłam. Nie określiłam dokładnej daty ani miesiąca ale zmieniłam więc nie musisz się obawiać ,że skłamałam [/quote] W takim razie ja odjąłem już tą część o czasie. Dzięki i miło, że to jednak nie było kłamstwo tylko zapomnienie Zdania jednak nie i cały czas Cię będę wspierać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 6 Luty 2012 Dzisiaj trzeba uważać na nicki Przez cały czas myślałem że jesteś chłopakiem Coś mi się tu troszkę nie zgadza ale jestem na [color=#00ff00]tak.[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 6 Luty 2012 [color=#00ff00][font=comic sans ms,cursive][size=8]TAK TAK TAK TAK TAK TAK CHCE DZIEWCZYNY W TEAMIE XD[/size][/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 6 Luty 2012 Brzydal hahahaha ;] Na tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 6 Luty 2012 Jednak musisz mi coś wyjaśnić. Kiedyś na czacie pisałeś/pisałaś że masz 8 lat. Do tego ten komentarz: [quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Zdecydowanie na [/font][/color][color=#00FF00][font=helvetica, arial, sans-serif][u][size=6]tak[/size][/u][u]. [/u][/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif](Jeśli użytkownicy też mogą głosować). Najpiękniejsze podanie.Przy czytaniu: "Dlaczego w ekipie ważna jest współpraca i zaufanie?" aż się [/font][/color][color=#ff0000][font=helvetica, arial, sans-serif][u]wzruszyłem[/u][/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]. Również często widuję cię na serwerze i nigdy mnie nie oszukałeś.[/font][/color][/quote] Z tego co napisałeś w komentarzu wynika że jesteś chłopakiem. Jak to wyjaśnisz? Do tego czytałem twoją zawartość.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okonmateo 0 Napisano 6 Luty 2012 @UP Ja też mam dowód że nie wiadomo czy jest dziewczyną czy chłopakiem . O.o [quote]Okonmateo ucieszyłbym się gdybyś mnie zaangażował w tą firmę. Takie będą ze mnie pożytki: Dołożę 80 zł może nawet 100 za warp do sklepu, 60 % tego co zarobię jest twoje, będę dokładał również zbroje i miecze zrobione przeze mnie, będę dbał o wygląd sklepu razem z tobą (między innymi dam materiały na sklep) oraz będę robić co w mojej mocy żeby firma się rozwijała. Proszę, przemyśl to i na serwerze minecraft.pl napisz mi czy się zgodziłeś. Przemyśl to.Pozdrawiam Toad22 [/quote] [font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Zwróćcie uwagę na - ucieszyłbym , dokładał , dbał . [/color][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 6 Luty 2012 Panowie spokój toad ma 11 lat bo sama mi mówiła. Jak dla mnie to za mało na moderatora. Jestem przeciw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 6 Luty 2012 Czyli mamy tu kłamstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 6 Luty 2012 wyjaśnienia nieporozumień- okonmateo- wcześniej nie mówiłam wam że jestem dziewczyną. Pisałam tak, jakbym była chłopakiem.-dlaczego? Bo jednemu z użtkowników kiedyś wyjaśniłam ,że jestem dziewczyną i ciągle mi nie chciał uwierzyć. monospacePL- mój nick jest w rodzaju męskim. Wybrałam ten nick z powodu gry mario myślę ,że ją znasz. W tej grze występują toady (małe stworki wyglądają w miarę tak jak mój skin) które bardzo lubię. vipdude27- Czasem moja siostra chce sobie pograć na multiplayerze którego nie ma i ja daję jej pograć na moim koncie. Ona ma 10 lat (prawie 11.)Wiem ,że możesz mi nie wierzyć ale uwierz. Przecież dużo osób ma rodzeństwo i to normalne ,że czasem daję jej pograć. Powiem ci jedno.-Często mam przez nią takie problemy przyzwyczaiłam się. Wybacz jeśli ciągle mi nie wierzysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vipdude27 12 Napisano 6 Luty 2012 toad proszę nie ośmieszaj się. Każdy może powiedzieć, że to jego rodzeństwo to zrobiło. Pytałaś się wtedy kto chce pracować w twojej firmie, nie wydaje mi się, że o takie coś pytała się twoja siostra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 6 Luty 2012 Dobra, jeżeli rodzeństwo ma wbijać na serwer jako mod to jestem na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 6 Luty 2012 vipdude27 no przepraszam bardzo ale nie przypominam sobie żebym cię o coś takiego pytała. Albo specjalnie chcesz się ze mnie ponabijać albo to naprawdę zrobiła moja siostra. Nie przypominam sobie sytuacji kiedy miałabym zatrudnić nieznaną mi osobę w firmie. P.S. Jak mogłam się o to zapytać skoro nawet nie mam firmy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 6 Luty 2012 olaf1251- Jak będę kidmodem to oczywiście ,że jej nie dam grać. Jeszcze by coś (ujmę to niezbyt ładnie) napaprała. Ale mimo tego szanuję twoje zdanie i dobra, możesz być na nie jeśli takie twoje zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 6 Luty 2012 Dobra, dobra... Post pod postem, zescal to w całość. Jeżeli mówisz mi prawdę co do siostry będę na wielki tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 6 Luty 2012 brzydal jak zwykle niewyżyty. Ogólnie jestem na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 6 Luty 2012 olaf1251 dziękuję ,że chociaż ty mi uwierzyłeś (mówiąc ,że reszta mi nie wierzyła miałam na myśli vipdude27). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 6 Luty 2012 Jak ktoś przeprasza na ogół wybaczam. Skoro przepraszasz mam obowiązek zaufania ) Ostatnie zdanie : JESTEM NA[font=verdana,geneva,sans-serif] [size=4][color=#008000]TAAAAAAAAK![/color][/size][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach