Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Sazyr

Rivenghet

Rekomendowane odpowiedzi

Sazyr    15
[size=5][b]Witaj wędrowcze ! [/b][/size]

-Pozwól że przedstawię godność mojego seniora, rzekł Herold.

[i][b]Jego królewska mość obrócił się w twą stronę, popatrzył się w twe oczy, po czym znów skierował swój wzrok na towarzyszącego mu w lektyce, ciemnowłosego towarzysza. Obserwując jak odjeżdża zauważyłeś lekki uśmieszek, nie masz pojęcia o Królowi chodziło, ale nie miałeś czasu na zastanowienie się, Herold rzekł. [/b][/i]

-[i]Jego Królewska Mość, Sazyr, pierwszy tego imienia, Pan protektor Rivenghet, Senior Purpurowej gwardii i Wolnych rycerzy, Król nizin, Władca wolnych ludzi, zwany "nieskalanym". [/i]

Osoba która mu towarzyszyła to maester N3q, jego wierny doradca i wasal, podróżujemy do miasta jego królewskiej miłości, Rivenghet, tam spotkają ser Elwo, purpurowego snajpera pełniącego tymczasowo obowiązki kasztelana, jeśli pragniesz możesz dołączyć do naszej kompani...

Herold wręcza Ci pergamin...

Ja, Sazyr, pierwszy tego imienia, ogłaszam uroczyście powstania nowego miasta, Rivenghet, każdy wędrowiec, wolny człowiek, sługa a nawet wyzwolony i nie wyzwolony niewolnik, może rozpocząć nowe życie w mym pięknym królestwie.

[b]Naszą główną stolicą jest[/b]:[color=#800080][b] Rivenghet[/b][/color],
[b]Nasza dewiza brzm[/b]i: "[color=#800080][b]Braterstwo i Honor ponad wszystko.[/b][/color]"
[b]Działki pod budowę domów są wyznaczone,[/b]
Jesteśmy[color=#800080] Królestwem Nizinnym[/color], nasze gleby są najżyźniejsze w całym rejonie i to my będziemy dostarczać żywność do innych miast, podobnie jak z naszym drewnem którego będziemy mieli pod dostatkiem. Jeśli jesteś zainteresowany pracą rolnika lub kupca, skontaktuj się z nami, przez forum lub grę. [b]Oferta specjalna[/b], każdy rolnik w naszym mieście otrzymuję [b]DARMOWĄ[/b], zwolnioną od podatków działkę ziemi na której będzie mógł uprawiać co tylko ze chce, każda następna będzie płatna. Postaram się jeszcze zorganizować podobną ofertę dla drwali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jano1221    0
Sazyr tylko poki co, wszyscy ida dO stolicy i musza zdobyc ten 50 lvl zeby dojsc do twego miasta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sazyr    15
Tak oczywiście, po prostu pragnąłem zapoznać graczy z moją frakcją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crimshaw    4
Prośby, żeby wymyślić tę historyjkę? Wyszła perfect :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Nieskalany? Czyżby eunuch z "Pieśni Lodu i Ognia"? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
..... Z czego to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dawidek1987    1
czy twoje miasto posiada teleport do surowcowej, ponieważ jak wiemy Kharadir ma rekrutacje zamkniętą, a jestem górnikiem więc pieszo wędrować aż do kopalni się nie godzi:D. Jeśli posiadacie teleport do surowcowej to w najbliższym czasie zapewne złoże podanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marek Olek    0
Mogę już ja Ci odpowiedzieć że nie ma żeby dostać się na surowcową musisz iść do kopalni obok Regnum! za to w Rivenghet masz pola uprawne których nie znajdziesz u mnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
Jaki trzeba mieć lvl mieszkańca, żeby dołączyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[b]Czy dalej można dołączyć do królestwa? Jeżeli tak to bardzo chętnie dołączę jako farmer :) Dziękuję z góry za odpowiedź.[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...