Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
-
Podobna zawartość
-
Przez Narfii
Ktoś ma save'a blowka z serii minecraft hero? Jak tak bardzo proszę o podanie DZIAŁAJĄCEGO linku do pobrania będę bardzo wdzięczny pozdrawiam 😁
-
Przez PiecuJTCNW
Sprzedam Spawny na serwery Minecraft w super cenach!
W ofercie posiadam wiele ciekawych projektów!
Metody płatności: Blik/Przelew/Paypal/Paysafecard
Po więcej informacji zapraszam na PV!
Jesteś zainteresowany? Pisz na PV!
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez koko889
-
Witam, od wersji 1.8 próbuje się uporać z pewnym błędem, szukałem pomocy na wielu polskich forach o Minecraft jednak nikt nie wiedział co jest
Pomyślałem więc że spróbuje tutaj a w ostateczności na forum minecrafta (w ostateczności bo nie znam angielskiego tak dobrze by przedstawić błąd D:) ale do rzeczy:
oto mój błąd:
Jak widać Tabliczki,skrzynie jak i mój skin (na multiplayer też skiny innych gracz) są ciemne, (nie mylić z czarne! jak widać mojego skina jako-tako widać D:) Podejrzewam jedynie że to przez cienie, bo stało się tak od kiedy weszło 1.8 a z nim uwielbiane przez wszystkich światło pochodni... Wcześcniej przed tą pechową wersją tego błędu nie miałem, wszystko ładnie chodziło... Komputera może nie mam fenomenalnego bo dostałem go na komunie (jestem rocznik 96, nie pamiętam kiedy była komunia D:) ale oto jego statystyki:
Procesor: AMD Sempron 2400+
Karta Graficzna: Radeon 9250 - 128 MB
Ram: 768 mb. (chociaż mam włożone 1,5 GB D:)
Minecraft również próbowałem mocno zoptymalizować by móc grać na mym komputerze, moje ustawienia:
Graphics: Fast
Render Distance: Normal (czasami Small)
Smooth Lighting: Off
Perfomance: Balanced (czasami Max FPS)
Adv. OpenGL: Off
Brighness: Bright
Clouds: Off
Particles: All
Proszę o pomoc i pozdrawiam
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi