Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kacperzloty

podanie kacperzloty

Rekomendowane odpowiedzi

kacperzloty    0
[b]Nick w grze: kacperzloty[/b]
[b]Imię:Kacper[/b]
[b]Wiek (koło 15 wymagany):mam 14:*[/b]
[b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): tak znam pluginy z non premium a z premium tez znam [/color][/font][/b][b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):screena nie dm ale mogę opisać jak mi się chce to mogę zrobić duże projekty a tak to takie se robi[/color][/font][/b]
[b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl): moge pola gdzie popadnie[/color][/font][/b]
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[i]:nie ale,chcem[/i][/b]
[b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? :3godz-5godz[/color][/font][/b]
[left][b][b]Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[/b][b]18h 2m 26s tyle od [/b][/b][/left]
[left][b][font=Arial, sans-serif][color=#333333]wysłania[/color][/font][/b][/left]
[b][b]zgłoszenia[/b][/b]

[i][b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? :nie wiem [/color][/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:tak kiedyś za pytanie się czy mogę być KidMod'em przepraszam za to Brzydal [/color][/font][/b][/i]
[i][b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Dlaczego właśnie Ty?: dlatego że ten server jest najlepszy na którym grałem i chciał bym żeby moje budowle też tam były[/color][/font][/b]
[b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Inne (coś od siebie, o sobie itp.):w minecraft'a gram od roku [/color][/font][/b]

[b][font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:dlatego że bez współpracy i załówania by tego servera nie było Pozdrawiam[/color][/font][/b][/i]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Na nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
na nie.. nie uzekłeś mnie tym :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7
Na [color=#ff0000]nie[/color] kiedyś co chwile spamowałeś o dostanie kidmoda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Opcja "Edytuj" nie gryzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[color=#ff0000]NIE[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Stanowczo na [size=5][color=#ff0000]NIE[/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...