Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez Kozaczekk
      Witam .
      Mam pytanie dotyczące pluginu Authme. Jak zrobić aby gracz jak się loguje miał puste Eq ? A po zalogowaniu miał swoje itemy.  A i jeszcze pytanko . Jak ustawić Lobby ? Jakis Inny plugin Potrzebny ? 

• Przez Kozaczekk
      Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
    • Przez Ciastekkk_PL
      Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
      [Polska Społeczność Graczy]

IP: PSGPL.myts.pw

Prowadzimy rekrutacje na rangi:
      -Opiekun,
      -Moderator,
      -Helper

1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale.                                                                                                                                                                                                                       Zapraszamy!
    • Przez ISLP
      Witajcie,
      To mój pierwszy wpis i mam następujący problem.
      Otóż założyłem serwer na "craftserve.pl" ja jedyny mam administratora/opa od razu mówię, że używam "Shiginima launcher". Jakimś cudem kolega dodał sobie opa i wziął sobie rzeczy i jakim cudem to zrobił i jak to zablokować.
    • Przez Play 'n' Enjo
      Cześć!
      Jak w temacie. Poszukiwani kwadratowi zapaleńcy, którzy lubią urozmaicać dość prosty świat MC! swoimi budowlami.

Wymagania od przyszłych kandydatów:
       - Zaangażowanie w powierzone zadania i życie serwera.
       - Terminowość.
       - Wiek nie ma dla nas większego znaczenia (średnia wieku administracji - 22lata). Jeśli jesteś ogarniętą osobą, która potrafi zaciekawić swoją osobą i swoimi umiejętnościami czekamy na twoje  zgłoszenie.
       - Doświadczenie w pracy z komendami mile widziane - oferujemy szkolenie w razie niejasności i problemów.

Podania prosimy przesyłać na adres "playnenjo@gmail.com"
      W podaniu powinny znaleźć się:
       - skrócony życiorys
       - historia odgrywanej przez ciebie postaci na serwerze.

Pozdrawiam [Konstruktor]Krzesi.

• Dodaj nową pozycję...