Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
zajpio

Podanie zajpio

Rekomendowane odpowiedzi

zajpio    0
[b]Nick w grze: [/b]zajpio
[b]Imię:[/b]Jan
[b]Wiek (koło 15 wymagany):[/b]Mam 15 lat
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [/b]Znam pluginy,komendy grałem na prywatnym serwerze gdzie używałem ich na co dzień.Z cuboidami i innymi rzeczami myślę,że poradzę sobie bez problemu.Myślę,że w takim gronie nauczyłbym się więcej.
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b]Niestety nie mam screenów,buduję wiele projektów na singlu.
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[/b]Na obecną chwilę nic wielkiego,tylko reklamuje,pomagam innym graczom
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica,arial,sans-serif][i]:[/i][/font][/color]Niestety nie,chociaż chciałbym.
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : Dziennie jestem w stanie poświęcić około 3h,zależy od lekcji
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[/b] Na serwerze gram od Maja ubiegłego roku.
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : Tak,owszem pomagam,doradzam graczom,przez co mnie lubią
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b][/i]Tak,zostałem 2 razy wyrzucony z serwera za CAPS LOCK za co jeszcze raz wszystkich przepraszam,ponieważ głupio się zachowałem.
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?:Lubię nowe wyzwania,chciałbym sprawdzić się w tej roli,z uwagi na to,iż lubię pomagać innym graczom.Jestem ambitny i sympatyczny.[/b][/i][i][b][size=5]Mam wiele ciekawych pomysłów na ulepszenie serwera,chciałbym je spełnić.[/size]Lubię robić tory przeszkód.[/b][/i]
M.in
Tworzenie budynków
Tworzenie specjalnych osiedli
Tworzenie eventów(mógłbym zająć się warp gladiatorzy)
Kręcił bym let's play z serwera

[i][b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Nazywam się Jan Kowalski i interesuje się Informatyką,a w szczególności oprogramowaniem.[/b][/i]
[i][b]Uczę się html'a i css'a oraz c++[/b][/i]
[i][b]Moim hobby jest granie w minecraft'a lubię nowe projekty.[/b]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[/b][/i]W ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie,ponieważ bez współpracy nie udałoby się drużynom niczego stworzyć.Trzeba sobie nawzajem ufać,bo bez zaufania nie ma transakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jarek W    1
Troche za malo napisane w podaniu. Na razie [size=6][color=#ff0000]NIE [/color][size=4]ale to sie moze zmienic[/size][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
hmm licze na zdanie innych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7
Na [color=#ff0000]NIE[/color] nie żeby obrażać ale wydaje mi się trochę pusty.
Człowiek któremu trzeba tłumaczyć 10x żeby zrozumiał.
EDIT: Dodam zastraszanie jakąś aferą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zajpio    0
akurat po Brzydalu się tego spodziewałem,może powiem o aferze?monospacePL też bardzo dobrze wie o co chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11
Jestem [color=#008000]ZA :)[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Na tak. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zajpio    0
z Brzydalem chętnie się pogodzę,jako pierwszy wyciągam Brzydalu rękę-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11
Brzydal uspokój się. Zajpio twoje wyciągnięcie ręki jest pod wpływem rekrutacji (tak wnioskuję).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7
[quote name='michiz' timestamp='1328472697' post='44322']
Brzydal uspokój się. Zajpio twoje wyciągnięcie ręki jest pod wpływem rekrutacji (tak wnioskuję).
[/quote]
Dlatego tak napisałem : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zajpio    0
już wcześniej próbowałem pogodzić się z Brzydalem,lecz kończyło to się jailem(jako odpowiedź)Nie lubię mieć wrogów,wręcz nienawidze.Im więcej przyjaciół,logów tym lepiej.Może w pewnym stopniu michiz masz racje,lecz zrobiłem to byście zobaczyli w jakich to kiepskich stosunkach jestem z brzydalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
[color=#ff0000][size=6]NIE[/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Troszkę mało napisałes, jestem na [color=#ff0000]NIE :([/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
nie mam nic do zajpio
widuje cie dosc czesto
jestem [color=#008000]za[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zajpio    0
Bartios,postaram się coś więcej napisać(dzięki za uwagę)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10
Jestem [color=#00ff00]Za[/color]

Ale przydało by się cos dopisać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Kozaczekk
      Witam .
      Mam pytanie dotyczące pluginu Authme. Jak zrobić aby gracz jak się loguje miał puste Eq ? A po zalogowaniu miał swoje itemy.  A i jeszcze pytanko . Jak ustawić Lobby ? Jakis Inny plugin Potrzebny ? 

• Przez Kozaczekk
      Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
    • Przez Ciastekkk_PL
      Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
      [Polska Społeczność Graczy]

IP: PSGPL.myts.pw

Prowadzimy rekrutacje na rangi:
      -Opiekun,
      -Moderator,
      -Helper

1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale.                                                                                                                                                                                                                       Zapraszamy!
    • Przez ISLP
      Witajcie,
      To mój pierwszy wpis i mam następujący problem.
      Otóż założyłem serwer na "craftserve.pl" ja jedyny mam administratora/opa od razu mówię, że używam "Shiginima launcher". Jakimś cudem kolega dodał sobie opa i wziął sobie rzeczy i jakim cudem to zrobił i jak to zablokować.
    • Przez Play 'n' Enjo
      Cześć!
      Jak w temacie. Poszukiwani kwadratowi zapaleńcy, którzy lubią urozmaicać dość prosty świat MC! swoimi budowlami.

Wymagania od przyszłych kandydatów:
       - Zaangażowanie w powierzone zadania i życie serwera.
       - Terminowość.
       - Wiek nie ma dla nas większego znaczenia (średnia wieku administracji - 22lata). Jeśli jesteś ogarniętą osobą, która potrafi zaciekawić swoją osobą i swoimi umiejętnościami czekamy na twoje  zgłoszenie.
       - Doświadczenie w pracy z komendami mile widziane - oferujemy szkolenie w razie niejasności i problemów.

Podania prosimy przesyłać na adres "playnenjo@gmail.com"
      W podaniu powinny znaleźć się:
       - skrócony życiorys
       - historia odgrywanej przez ciebie postaci na serwerze.

Pozdrawiam [Konstruktor]Krzesi.

• Dodaj nową pozycję...