Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Kozaczekk
Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
-
Przez Ciastekkk_PL
Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
[Polska Społeczność Graczy]
IP: PSGPL.myts.pw
Prowadzimy rekrutacje na rangi:
-Opiekun,
-Moderator,
-Helper
1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale. Zapraszamy! -
Przez ISLP
Witajcie,
To mój pierwszy wpis i mam następujący problem.
Otóż założyłem serwer na "craftserve.pl" ja jedyny mam administratora/opa od razu mówię, że używam "Shiginima launcher". Jakimś cudem kolega dodał sobie opa i wziął sobie rzeczy i jakim cudem to zrobił i jak to zablokować.
-
Przez Play 'n' Enjo
Cześć!
Jak w temacie. Poszukiwani kwadratowi zapaleńcy, którzy lubią urozmaicać dość prosty świat MC! swoimi budowlami.
Wymagania od przyszłych kandydatów:
- Zaangażowanie w powierzone zadania i życie serwera.
- Terminowość.
- Wiek nie ma dla nas większego znaczenia (średnia wieku administracji - 22lata). Jeśli jesteś ogarniętą osobą, która potrafi zaciekawić swoją osobą i swoimi umiejętnościami czekamy na twoje zgłoszenie.
- Doświadczenie w pracy z komendami mile widziane - oferujemy szkolenie w razie niejasności i problemów.
Podania prosimy przesyłać na adres "playnenjo@gmail.com"
W podaniu powinny znaleźć się:
- skrócony życiorys
- historia odgrywanej przez ciebie postaci na serwerze.
Pozdrawiam [Konstruktor]Krzesi.