Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
TiTek2

Podanie TiTek2

Rekomendowane odpowiedzi

TiTek2    0
[b]Nick w grze: [/b]TiTek2
[b]Imię:[/b]Bartosz
[b]Wiek (koło 15 wymagany):[/b]14 (w czerwcu 15)
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [/b]Doświadczenie całkiem duże jeśli chodzi o pluginy. Co do wcześniejszych praw byłem modem na serwerze kolegi.
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b]Aktualnie zajmuję się skocznią narciarską tutaj są screeny opis łatwy 1.bierzemy łódkę 2.wsiadamy 3.skaczemy [url="http://imageshack.us/g/717/20120101134222.png/"]http://imageshack.us...0101134222.png/[/url]
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[/b].Pomagałem w budowie nowej mapy na serwer oraz napisałem na forum pomysł na event który jeszcze jest w trakcie rozpatrywania
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]:[/i][/font][/color]Nie.
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? :W tygodniu od 1.godz do 3.godz ,a w weekendy nawed do 6.godz.
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[/b]Dokładnie nie pamiętam myślę że około 10miesięcy.
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? :Nikomu nie popadłem za skórę więc myślę że tak.
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b][/i]Jeden jedyny jail na 30 min.
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?:Lubię grać w minecraft'a spędzam dużo czasu grając w niego a, do tego lubie pomagać innym.Na dodatek mam spore doświadczenie dot.pluginów ,world edit itp..[/b][/i]
[i][b]Poza tym jestes osobą która nie popiera i nie lubi się kłócić łatwo się ze mną współpracuje oraz jestem osobą godną zaufania.[/b][/i]
[i][b]Wywiązuję się ze swoich obowiązków. [/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Mieszkam w Warszawie. Interesuję się informatyką głównie grafiką i koszykówka.[/b][/i][i][b]Wysoki i koleżeński brązowowłosy chłopak.[/b][/i]

[i][b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[/b][/i]Na swoich doświadczeniach
wiem co to znaczy brak współpracy i zaufania i teraz wiem że jest ona bardzo potrzebna w ekipie.
Współpraca i zaufanie w ekipie to ważna rzecz ! Można z nią wiele dokonać i jest się pewnym że można na kimś polegać a nawet atmosfera w takiej ekipie jest przyjemniejsza.

Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojego potania i pozdrawiam - TiTek2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Podanie jest infantylne - [color=#ff0000]NIE[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
ekhm. dopisz coś jeszcze i będzie świetnie ! Jestem na tak (z wieeeeelkim minusem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Glaco    1
Ja cie dużo widuje na serwie i ja jestem na
TAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TiTek2    0
No nic...
widzę że nic z tego nie wyjdzie jednak warto było spróbować i będę próbował dalej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
hmm nie lubie szufladkowac ludzi, ławka rezerwowych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7
Powód: Nie urzekłeś mnie nie podobasz mi się wystarczy? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11
Często widuje na serwerze[color="#008000"], [/color][color=#000000]brak zastrzeżeń. Popraw trochę podanie, a poprę Cię :)[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]ja jestem na [/font][/color][color=#00FF00][font=helvetica, arial, sans-serif]TAK[/font][/color][font=helvetica, arial, sans-serif][color="#282828"], często widzę cie na serwerze[/color][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
[quote name='TiTek2' timestamp='1328448178' post='44021']
[b]Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[/b]Dokładnie nie pamiętam myślę że około roku i 3 miesięcy.
[/quote]

Ciekawe, z tego co wiem to minecraft.pl nie ma roku nawet.

Na NIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mmaaxx43    0
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Wszystko OK, ale do podania się nie przyłożyłeś [/font][/color] :)[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] W zasadzie - Tak [/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Jestem na [color=#ff0000]NIE[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TiTek2    0
Bartios jakis powod by sie przydal a nie...

Ps.Pisze z telefonu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Po prostu przeczytalem cale podanie i doszedlem do wniosku ze nie poradzilbys sobie, poza tym rzadko cie widuje na serwerze
PS. Tez pisze z telefonu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TiTek2    0
Widocznie się mijamy.
Poza tym to jest stanowisko Kid mod i tam można się nauczyć ludzie pomogą jak coś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...