TiTek2 0 Napisano 5 Luty 2012 [b]Nick w grze: [/b]TiTek2 [b]Imię:[/b]Bartosz [b]Wiek (koło 15 wymagany):[/b]14 (w czerwcu 15) [b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [/b]Doświadczenie całkiem duże jeśli chodzi o pluginy. Co do wcześniejszych praw byłem modem na serwerze kolegi. [b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b]Aktualnie zajmuję się skocznią narciarską tutaj są screeny opis łatwy 1.bierzemy łódkę 2.wsiadamy 3.skaczemy [url="http://imageshack.us/g/717/20120101134222.png/"]http://imageshack.us...0101134222.png/[/url] [b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[/b].Pomagałem w budowie nowej mapy na serwer oraz napisałem na forum pomysł na event który jeszcze jest w trakcie rozpatrywania [b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]:[/i][/font][/color]Nie. [b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? :W tygodniu od 1.godz do 3.godz ,a w weekendy nawed do 6.godz. Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[/b]Dokładnie nie pamiętam myślę że około 10miesięcy. [i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? :Nikomu nie popadłem za skórę więc myślę że tak. Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b][/i]Jeden jedyny jail na 30 min. [i][b]Dlaczego właśnie Ty?:Lubię grać w minecraft'a spędzam dużo czasu grając w niego a, do tego lubie pomagać innym.Na dodatek mam spore doświadczenie dot.pluginów ,world edit itp..[/b][/i] [i][b]Poza tym jestes osobą która nie popiera i nie lubi się kłócić łatwo się ze mną współpracuje oraz jestem osobą godną zaufania.[/b][/i] [i][b]Wywiązuję się ze swoich obowiązków. [/b] [b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Mieszkam w Warszawie. Interesuję się informatyką głównie grafiką i koszykówka.[/b][/i][i][b]Wysoki i koleżeński brązowowłosy chłopak.[/b][/i] [i][b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[/b][/i]Na swoich doświadczeniach wiem co to znaczy brak współpracy i zaufania i teraz wiem że jest ona bardzo potrzebna w ekipie. Współpraca i zaufanie w ekipie to ważna rzecz ! Można z nią wiele dokonać i jest się pewnym że można na kimś polegać a nawet atmosfera w takiej ekipie jest przyjemniejsza. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojego potania i pozdrawiam - TiTek2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 5 Luty 2012 Podanie jest infantylne - [color=#ff0000]NIE[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olaf1251 6 Napisano 5 Luty 2012 ekhm. dopisz coś jeszcze i będzie świetnie ! Jestem na tak (z wieeeeelkim minusem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 5 Luty 2012 Jestem na [color=#ff0000]nie. [/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 5 Luty 2012 Może jakiś powód... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glaco 1 Napisano 5 Luty 2012 Ja cie dużo widuje na serwie i ja jestem na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 5 Luty 2012 No nic... widzę że nic z tego nie wyjdzie jednak warto było spróbować i będę próbował dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 5 Luty 2012 Jestem na [color=#ff0000]nie[/color]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 5 Luty 2012 Następny...Podajcie jakiś powód! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 5 Luty 2012 hmm nie lubie szufladkowac ludzi, ławka rezerwowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 5 Luty 2012 Powód: Nie urzekłeś mnie nie podobasz mi się wystarczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 5 Luty 2012 Często widuje na serwerze[color="#008000"], [/color][color=#000000]brak zastrzeżeń. Popraw trochę podanie, a poprę Cię [/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_EpicCakeMan_ 2 Napisano 5 Luty 2012 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]ja jestem na [/font][/color][color=#00FF00][font=helvetica, arial, sans-serif]TAK[/font][/color][font=helvetica, arial, sans-serif][color="#282828"], często widzę cie na serwerze[/color][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 5 Luty 2012 [quote name='TiTek2' timestamp='1328448178' post='44021'] [b]Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[/b]Dokładnie nie pamiętam myślę że około roku i 3 miesięcy. [/quote] Ciekawe, z tego co wiem to minecraft.pl nie ma roku nawet. Na NIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaaxx43 0 Napisano 5 Luty 2012 [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Wszystko OK, ale do podania się nie przyłożyłeś [/font][/color] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] W zasadzie - Tak [/font][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 6 Luty 2012 Jestem na [color=#ff0000]NIE[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 6 Luty 2012 Bartios jakis powod by sie przydal a nie... Ps.Pisze z telefonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 6 Luty 2012 Po prostu przeczytalem cale podanie i doszedlem do wniosku ze nie poradzilbys sobie, poza tym rzadko cie widuje na serwerze PS. Tez pisze z telefonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 6 Luty 2012 Widocznie się mijamy. Poza tym to jest stanowisko Kid mod i tam można się nauczyć ludzie pomogą jak coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 8 Luty 2012 Jestem [color=#00ff00]za[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtinio 0 Napisano 9 Luty 2012 Jestem [color=#00ff00]Za [/color]Widuje cię czesto na serwerze. Podanie nawet ładnie napisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarczek 7 Napisano 9 Luty 2012 Jestem ZA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 10 Luty 2012 Jestem[color=#00ff00] Za[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarczek 7 Napisano 10 Luty 2012 Przyjęty! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach