Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość matiyarosz

Podanie matiyarosz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[b]Nick w grze: [/b]matiyarosz
[b]Imię: [/b]Mateusz
[b]Wiek (koło 15 wymagany): [/b]14
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [/b]Pluginy znam doskonale. (Uwielbiam na serwerach wykrywać błędy w permisjach; zawsze wpisuję /pl by sprawdzić czy nie ma żadnych ciekawych pluginów; prowadzę serwer na 20 slotów, który także został zgłoszony na bukkit.pl, gdzie jest baza MySql i permissions z ok 7 rangami napisanymi w 100% przeze mnie). Znam wszystkie pluginy od Was z serwera (oprócz WebSenda, z którego chętnie bym skorzystał na mojej stronie ale nie mogę za bardzo "rozgryźć" instrukcji).
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b] Nie posiadam jakiś większych budowli oprócz ostatniej wieży na Aliquam, którą jeszcze muszę dokończyć. Jestem bardziej typem Survivalowca niż budowniczego, a jeżeli cokolwiek buduję to zazwyczaj dla siebie. (No co każdy musi mieć taż słabsze punkty no nie ^_^ )
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl): [/b]Jestem redaktorem i czekam także na nabór na moderatorów forum
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]: [/i]Kanał YouTube, przechodzący reaktywację portal mojego serwera (czyli jednoznacznie portal o Minecraft)[/font][/color]
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? :[/b]2-3 godzin
[b]Ile przesiedziałeś na naszym serverze?: [/b]Od grudnia, dziennie ok 2 godzin
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : [/b][/i]Nigdy nie miałem sprzeczek między graczami, więc myślę że nie ma z tym większego problemu
[i][b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?: [/b][/i]W życiu......
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?: [/b][/i]Ponieważ znam się bardzo dobrze na pluginach i mam "anielską cierpliwość" wobec graczy (wyrobione przy 8-letnim bracie). Trochę mi się chciało wymiotować jak widziałem zachowanie poprzednich KidModów (Jest 3 Kidmodów online na serwerze. Mod wchodzi i mówi z niedowierzaniem, że jest 10 checków. Coś takiego nie powinno się niestety zdarzyć, a było już na pewno nie raz). Myślę, że mógłbym trochę pomóc w rozwoju naszej ekipy i wpłynąć przez to na szybsze działanie serwera w godzinach szczytu.
[i][b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): [/b][/i]Na imię mam Mateusz i mieszkam w UK (przez co dość dobrze znam angielski, który jest potrzebny do używania pluginów). Interesuję się HTML-em, PHP i C++. Lubię także sobie pograć w Minecrafta lub w coś na moich konsolach. Poza komputerem gram na trąbce lub na pianinie. Jeżeli chodzi o sporty, wolę je oglądać w telewizji niż je uprawiać.

[i][b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: [/b][/i]Ponieważ tylko dzięki niej serwer może chodzić jak sprawna maszyna. To tak jak sprawnie działająca fabryka. Jeżeli jakiś element przestanie z drugim współpracować wszystko (nawet niewinne części) się psuje. Przykład nie umiejętności współpracy można było zobaczyć w starej ekipie. Myślę jednak, że nikt już czegoś takiego nie chce. Ważne jest także zaufanie! Dlaczego? Ponieważ musimy trochę umieć rozróżniać ludzi i musimy umieć wiedzieć którym zaufać. Jeżeli już zauważymy, że ten gracz jest OK możemy mu co raz bardziej to ukazywać poprzez co raz lepsze gesty. Myślę, że Administracja podczas tego naboru wybierze jak najbardziej zaufane osoby i właśnie tego jej życzę.

[right]Pozdrawiam , Mati![/right]
[center][u]50 post!, mam nadzieję, że będzie szczęśliwy :)[/u][/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Nie miałem okazji zauważyć Ciebie na serwerze. Narazie się wstrzymuję.

EDIT:

Okey jestem na tak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Od wtorku do piątku byłem chory (co można zobaczyć po aktywności na forum). Wczoraj już wróciłem....
Z resztą dość często jestem na serwerze jak ty także jesteś olaf (Ostatnio dość często siedzisz w kopalni, z tego co widziałem po informacjach o wydobyciu.)
Trochę już siedzę na tym serwerze. Udało mi się dorobić na sklep i na powiększoną działkę.

//Edit 2
[b]Nie jestem[/b] jakoś super [b]"skoczną"[/b] osobą np na tyle [b]by pisać[/b] [b]z[/b] [b]capsem i 10 wykrzyknikami Siema[/b] [b]przy wejściu na serwer[/b]. Wolę się powitać w jakiś bardziej cichy sposób, którego na czacie freebuildowym bardzo trudno zlokalizować (też bym to chciał na przyszłość zreformować by zostało dodane jakieś kolory, bo obecnie cały czat jest wypełniony na biało co jest masakrą). Potem udaję się gdzieś na obręb mapy głównej do mojego domu. Często mnie można zauważyć podczas wszelkich eventów (Ostatnio np. byłem na gladiatorach i na wipeoucie) :) Często też podziwiam i pokazuję innym (Co weekend mam gości, którzy jeszcze nie mają oryginała ale uwielbiają Minecrafta) piękno naszej mapy. Smoki i Ministerstwo to są jedne z trzech rzeczy dla których wybrałem minecraft freebuild a nie srajkraft (może w przyszłości podzielę się pozostałymi dwoma powodami).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
monospacePL    7
Jestem na [color=#00FF00]tak.[/color]
Widać że jesteś bardzo ogarnięty i napisałeś naprawdę dobre podanie :D
Możliwe że się mijamy, ale rzadko widuję cię na serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Jestem na [color=#006400]TAK[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
ofc, TAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Na TAK ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7
Widzę że większość na tak mało cię znam ale widzę że jesteś w porządku.
[color=#00ff00]TAK[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Jestem na [color=#00ff00]TAK [/color][color=#000000]Po podaniu widzę że poradziłbyś sobie :)[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
ładnie się rozpisałeś :)
jestem na [color=#008000]tak[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
@Refresh
(Nie jest do double więc moderacja nie ma prawa się uczepić)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...