Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Glaco

Podanie o Kidmod Dla gracza Glaco

Rekomendowane odpowiedzi

Glaco    1
[b]Nick w grze: [/b]Glaco
[b]Imię:[/b] Jakub
[b]Wiek (koło 15 wymagany):[/b]Skonczone 13 - Prawie 14

[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [/b]Tak - bardzo dobrze znam sie na komendach world edita oraz wielu innych pluginów. Około 80% pluginów na naszym serwerze potrafie ogarnąć.

[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b]Posiadam aktualnie 1 projekt.

[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[/b] Pomagałem Siarczkowi wiele razy, oraz przy mapie na 1.2 (Która jednak miala czekać) a poza tym to nic

[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]:[/i][/font][/color]Kręce odcinki zagrajmy w z minecrafta: www.youtube.com/studiopw

[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? :Około 6-7 godzin napewno ( w tydzien szkolny troszke mniej)[/b]

[b]Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[/b] od mapy która byla na 1.3.

[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : Generalnie nie posiadam zbyt wielu wrogów a to przez to ze posiadam bardzo mała grupe osób które znam osobiśćie[/b][/i]

[i][b]Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b][/i] Tak, posiadałem kiedys bana ( ale nie wiadomo za co ) a oprócz tego mialem kiedys Jaila na 15 minut.

[i][b]Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ znam się na róznych pluginach oraz bardzo znam sie na redstone i moge budowac bardzo skomplikowane mechanizmy - ale to już wy musicie wybrać.[/b][/i]

[i][b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Nazywam się Jakub. Mam 13 lat, Mieszkam we wsi która nosi nazwę Pogwizdów. Moje zainteresowania to edytowanie zdjęć oraz tworzenie filmów na serwis youtube.[/b]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[/b][/i] Ponieważ bez tych 2 składników potrzebnych do dobrej pracy powstanie wielki "Mordor" przez który wiekszość ludzi będzie powoli odchodziła z tego serwera - a tego napewno nikt z ekipy nie chce

Za pozytywne rozpatrzenie podania serdecznie dziekuje. Pozdrawiam Jakub - Glaco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
monospacePL    7
Trochę mało napisałeś. Nie dokończyłeś jednego zdania.
Mimo tego jestem na [color=#00ff00]tak.[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Glaco    1
Którego jeżeli można wiedzieć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Za młody. Podanie na odwal.
[color=#ff0000]NIE[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Słabo się rozpisałeś dot. to całego tematu. Oraz wiek który aby aby. Wstrzymuje się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Doświadczenie - za!
Serwer - wstrzymuję się (Jak i ja siedzę czasem dłużej czasem mniej tak Ciebie widziałem może raz)
Podanie - Przeciw
[size=7]Ocena końcowa: [color=#ffd700][font=comic sans ms,cursive]Wstrzymuję się od głosu![/font][/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Glaco    1
[b] [color=#ff00d2]matiyarosz[/color]'u Tylko że nie masz dowodów ze akurat tego dnia nigdzie nie wyjechałem, nie zachorowałem ?[/b]

według mnie zasługuje na szanse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Nie mam, dlatego w tym wypadku wstrzymałem się od głosu. Logiczne, co nie?
Też zachorowałem ostatnio i mnie nie było na serwerze, i ludzie to w moim podaniu zauważyli i wytknęli ale ja napisałem jak przebiegła sprawa i to zrozumieli.
(sorki za wszędzie wstawione "i", ale po napisaniu mojego podania palce mi odpadają :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Glaco    1
Cóż ja nie jestem dzieciakiem który jak sobie cos powie to musi to mieć - Trudno to zgłosze sie następnym razem bo widze ze nie mam szans

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Masz, masz :) Bądź aktywnym na serwerze jeszcze nie ma końca rekrutacji. Być może zmienię głos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Na tak.
Wg powinieneś dostać szanse ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
ławka rezerwowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Glaco    1
Ale kto mi ja da :P ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mmaaxx43    0
A ja powiem że jestem zdecydowanie na TAK.
Bardzo pomocny, podjął się żmudnej i nudnej pracy aby mi pomóc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
A ja jestem na [color=#008000]tak[/color]. Może podanie słabe, ale po krótkiej wymianie zdań na TS dochodzę do wniosku że może coś z niego wyrośnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Glaco    1
Nie nadaje sie i chce zglosic rezygacje - Bluzgam i sie szybko denerwóje nie nadaje sie

Prosze o zamkniecie i usuniecie Tematu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...