kiersnowski 5 Napisano 7 Luty 2012 PhilipNlol co do cb to mi się nie chce nawet z tobą dyskutować na ten temat... Już ci chyba coś napisałem na temat hejtowania i obrazy graczy oraz jak jeszcze chcesz mi coś powiedzieć to PW... Tam możesz się ze mną kłucić i mnie powyzywać... Tu już nic nie pisz... Więc jesteś na NIE wiemy... Znam cie i byś odpisał więc odpisz mi na PW bo powodujesz spam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 7 Luty 2012 kiernowski i PhilipNlol proszę, przestańcie się kłócić. Po prostu zapomnijcie o sprawie i już. Ja się wcześniej kłóciłam z vipdude27 ale zakończyliśmy sprawę. Zróbcie to samo i się pogódźcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 7 Luty 2012 A przepraszam, czy ja się kłócę? Wyrażam, tylko swoją opinię. A PW nie jest od tego, żeby kogoś obrażać, po za tym nie lubię innych wyzywać itp. To kiernsowski zaczął teraz bezsensowny post i z tego to wynikło. Ja nic do kiernsowskiego nie mam, tyle! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 7 Luty 2012 Mówiłem NIE PISZ TU! Wyraziłeś poglądy - jesteś na nie! Ciesze się! Przenieś ten bez sensowny post gdzie indziej! I nie mówie teraz o tej sytuacji tylko! Po prostu już nie odpisuj na to co teraz pisze! Jestem za pomysłem toada... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksio5001 0 Napisano 8 Luty 2012 Popieram cię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chourtence 1 Napisano 8 Luty 2012 [quote name='Kiersnowski' timestamp='1328446236' post='43984'] [i][b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: [/b]Jeżeli nie będziemy współpracować - będziemysię kłucić... Tego nie chcemy ani my ani gracze... Jeśli chodzi o zaufanie - musimy na sobie polegać i wspierać się - coś nie wyjdzie - nie szkodzi pomogę ci to naprawić... a nie ... Porąbało się co ty robisz...?!!!!![/i] [i]Jesteśmy jedną ekipą, ekipą FB![/i] [...] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]PhilipNlol co do cb to mi się nie chce nawet z tobą dyskutować na ten temat... Już ci chyba coś napisałem na temat hejtowania i obrazy graczy oraz jak jeszcze chcesz mi coś powiedzieć to PW... Tam możesz się ze mną kłucić i mnie powyzywać... Tu już nic nie pisz... Więc jesteś na NIE wiemy... Znam cie i byś odpisał więc odpisz mi na PW bo powodujesz spam.[/font][/color] [/quote] Ej, a weź tak trochę ogranicz te trzy kropki No cóż, każdy zasługuje na drugą szansę więc jestem [color=#00ff00]za[/color]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lordzik51 0 Napisano 9 Luty 2012 wiek i w sam raz ale JA BYĆ NA NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio29_PL 0 Napisano 9 Luty 2012 Jestem na nie przez ciebie połowa servera ma spałmowane diaxy. widać to na /idz wojna nie ma takiej osoby, która na wojnie nie miałaby diamętowych rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 9 Luty 2012 [quote name='Rafcio29_PL' timestamp='1328775143' post='45929'] Jestem na nie przez ciebie połowa servera ma spałmowane diaxy. widać to na /idz wojna nie ma takiej osoby, która na wojnie nie miałaby diamętowych rzeczy. [/quote] Już przepraszałem i robię to jeszcze raz... Ja tylko napełniłem skrzynki.. Przeniósł ktoś inny i zapełnił ktoś inny... Ale przepraszam za pomysł i za to że chciałem aby było wesoło graczom... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumji 46 Napisano 9 Luty 2012 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mxpatrol 10 Napisano 9 Luty 2012 Jestem na [color=#00ff00]TAK [/color] ale na okres próbny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach