Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
olaf1251

Podanie olaf1251

Rekomendowane odpowiedzi

olaf1251    6
[b]Nick w grze: [/b]olaf1251
[b]Imię:[/b] Olaf ^.^
[b]Wiek (koło 15 wymagany):[/b] 15
[b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?): [/b]Tak miałem/mam na 2 serwerach które prowadze (admina oczywiście). Pluginów jakie instalowałem jest mnóstwo. Na potrzebe podam adres jednego serwera :))
Edit:
Serwer bukkit o ile o to chodzi. Pluginy: FigAdmin, World edit, WordlGuard, Mb (pełnej nazwy nie pamiętdam jednak zamiana na moba), PermissionsPlus, i tak dalej jest ich bardzo dużo.
[b]Projekty (miło jakbyś dał screeny i ich opis):[/b] Tutaj muszę zwalić sprawę. Lecz nie jest to moja wina! Od dłuższego czasu pisałem do różnych modów czy bym mógł w czymś pomóc jednak brak odpowiedzi.
[b]Co zrobiłeś dla minecraft.pl?(albo u nas na freebuild.pl):[/b] Pomagam użytkownikom to moja główna cecha. Chętnie pomogę bo tak jak wspominałem nie miałem okazji
[b]Jakiś projekty na temat minecrafta poza minecraftem?(youtube itp)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][i]:[/i][/font][/color] Bardzo dużo buduję na swoim drugim serwerze. W tych sprawach jestem doświadczony
[b]Ile jesteś w stanie poświęcić czasu dziennie na server? : Minimum 4 godziny. Na serwerze siedzę średnio 7 godzin.
Ile przesiedziałeś na naszym serverze?:[/b] Od wakacji, (serwer minecraft.pl/freebuild.pl był pierwszym na którym miałem przyjemność grać)
[i][b]Myślisz ,że gracze za toba przepadaja? : Oczywiście !!! Użytkowniczka pomar1 zorganizowała już ucztę dla mnie "Nowy kidmod" jako niespodzianka. Mam domek, przy domku sąsiadów zawsze im dawałem co nie co do jedzenia nie oczekując nic w zamian....
Czy miałeś jakiegoś bana bądź kare ?:[/b][/i] Nie przypominam sobie o takowym fakcie.
[i][b]Dlaczego właśnie Ty?: [/b][b]Bo wiem co jest dobre, co złe. Na serwerze siedzę długo. Wszystkie wpadki użytkowników zgłaszam, co można zauważyć w dziale skargi. Można wręcz powiedzieć, że koleguję się z kilkoma moderatorami między innymi : "Zwiecho", "monospacePL"[/b]
[b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): [/b][b]Mieszkam w (inf. dla administracji). Jestem początkowym informatykiem. Interesuje się z tego powodu komputerami (procesory płyty główne itd.). Mam dwa psy obronne. Lubię wychodzić na spacery, ale w lato teraz brrrr.[/b]

[b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[/b][/i]
Ponieważ EKIPA, TO EKIPA tworzy fundament serwera i to od niej zależy czy użytkownicy będą grać czy nie. Jak mam spędzać gdziekolwiek czas robię to wesoło ponieważ trzeba być zadowolonym z tego co się robi!

EDIT: Zauważyłem o Doświadczeniach:) Komendy FigADmin - umiem, World edit ehkm od kilku miesięcy tak samo z worldGuard-em. Bym zapomniał zdawałem komendy u zwiecha oraz monospacePL :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
nie odpowiedziales nic na temat : [b]Doświadczenie (pluginy oraz czy wcześniej gdzieś miałeś jakieś prawa?):

Radze [/b]pogoglowac i nauczyc sie komend : FigAdmin,World edit,WorldGuard - by nauczyc sie banowac,kickowac,stawiac cuboidy i posiadac umiejetnosci edytowania mapy (przynajmniej te podstawowe)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]"Tak miałem/mam na 2 serwerach które prowadze (admina oczywiście). Pluginów jakie instalowałem jest mnóstwo. Na potrzebe podam adres jednego serwera [/font][/color] :)[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif])"

możesz określić jaki server oraz jakie pluginy?[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
monospacePL    7
Jestem [color=#00ff00]za. [/color]
Często jesteś na serwerze i ts.
Wiem że znasz komendy bo sam cie z nich pytałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zwiecho    1
Ja jestem [color=#00ff00]za[/color]. Byłem osobiście na serwerze olafa i uważam, że jest on osobą rozgarnięta i nadawającą się na kidmoda. Mam tylko pewne wątpliwości - czy będziesz miał czas adminować na serwerze i pracować tutaj?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Oczywiście, że tak :) Na komputerze siedzę 7 godzin, na swoim serwerze godzinę. Więc tak czy siak tutaj spędzę więcej czasu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
Jestem na [color=#00ff00]YES[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Za

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Na tak. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Jestem za. Często siedzisz na serwerze i widzę, że pomagasz innym graczom jednocześnie udowadniając, że znasz freebuild.pl a także pluginy.
[size=8][font=comic sans ms,cursive][color=#00ff00]tak[/color][/font][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7
Ładnie liżesz dupe jestem na [color=#00ff00]tak[/color]!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind
[quote name='Brzydal' timestamp='1328455072' post='44109']
Ładnie liżesz dupe jestem na [color=#00ff00]tak[/color]!
[/quote]

to moja rola by tak pisać >.< dać brzydalowi palec obrzydzi całą ręke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Jest możliwość szybszej rozmowy ? Planuję wycieczkę i nie jestem pewien czy będę akurat w tym terminie. (no tak nawet nie wiem jaki to termin);/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
OLAF jestem na TAK :) Po 1 pomodliłeś się za mnie, Po drugie modlitwa przyniosła skutek, po trzecie powinieneś dostać kida ;)
Nie wiem czy wogóle panowie wyżej wezmą pod uwagę głos tak nieznacznego trybika jak mój, ale mam nadzieję że pan O. dostanie kida ;)
Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12
Rozmawiałem z nim na TS i jest on osobą w 100% pasującą do tego stanowiska. Ma doświadczenie, jest pomocny, czego jeszcze chcieć?
Jestem jak najbardziej ZA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mxpatrol    10
Poznałem w minimalnym stopniu i zrobił na mnie dobre wrażenie wiec jestem na [size=5][color=#008000]TAK[/color][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154
Jestem na tak
ładna znajomość pluginów to na pewo się przyda ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...