Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kiersnowski

Bugi servera - utrata eq

Rekomendowane odpowiedzi

kiersnowski    5
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]WZÓR:[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1. Nick osoby ktÓra składa skargę. kiersnowski[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2. Nick osoby ktÓra zostaje oskarżona : server... hmmm ... system :D?[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3. Nicki osÓb ktÓre są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji. : kiersnowski i myślę że wielu graczom przydarzają się podobne rzeczy...[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]4. Opis wydarzenia wraz ze screenami. Więc tak... 1. Wchodzę na server ... nabijam lvl 20 i ulepszam sobie miecz na Fire Ascept II Sharpnes II i Smite I (wiem że mam szczęście :D) i idę się bawić na warp wojna...[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Po jakiś 30 minutach wychodzę z gry a tu nie mam tego mieczyka! (znaczy mam) chodzi o to że ulepszenie mi znikneło... Został mi sam mieczyk diaxowy bez ulepszenia... Jakby chociaż lvl został :( - proszę o no nie wiem... [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Danie mi takiego miecza lub coś innego...[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2. Robie sobie u mnie w domku diaxową zbroje i mieczyk... Z takim właśnie eq ruszyłem na warp wojna i sobie pozabijałem pająki... Po jakiś 20 min z 11 lvl tpnołem się na /spawn i sobie pochodziłem aż dopadła mnie ta "minecraftowa wena" i wpisałem ./warp fb... Jednak nie wiedziałem co zbudować i postanowiłem wrÓcić i wpisałem ./spawn - przeteleportowałem się na spawn ale nie miałem już żadnego EQ... WTF?[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3. 3 przypadek był "po mojej stronie" - wlazłem na serva i mam od razu 6 lvl... Wywaliło mnie z minecrafta jakies 10 min po tym i miałem już 8 lvl 0_o - nikogo ani niczego nie zabiłem.[/font][/color]

-kiersnowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Co do pierwszego i drugiego to szansa na to, że zostaną ci zwrócone przedmioty jest zerowa, ponieważ nie ma zadnego dowodu ani nic. Co do trzeciego to może wszedłeś i obok było PD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0
Miałem podobnie. Biegałem po mapie sprzedawałem zaczeło mi się nudzić... wchodzę na fb bawiłem się perłami endermana aż w końcu zginołem patrze gdzie mój eq... albo raz byłem na warp wojna wylogowuje się ide do kuchni wracam, wchodzę na server patrze ku**a gdzie mój miecz!?! Jest też problem z skinem mam wgranego do minecraft.jar i na minecraft.net na koncię skin wchodzę na jakiś warp potem na następny bum! nie mam skina. Nie wiem, czy tylko ja tak mam czy inni też ? Chciałbym powiedzieć jeszcze że na serverze rano są straszne lagi cofa graczy nie da się wejść na server bo raz czekam dłuższą chwile, aż mnie zaloguję lagi są jakoś do 11 coś koło tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...