toad22 4 Napisano 3 Luty 2012 1. Nazwa projektu: małe schronisko dla psów (wilków) 2. Opis projektu: Byłoby to małe schronisko mieszczące się w moim domu. Gracze mogliby adoptować tam psy lub oddawać swoje niechciane psy. 3. Osoby zaangażowane: Ja i podejrzewam że FILIP180 będzie też chciał a jeśli nie tylko ja. 4.Potrzebne materiały: Ponieważ schronisko będzie w moim domu mam wszystkie potrzebne materiały 5. Zarys projektu: Niestety nie wiem jak się wkłada zarys żeby każdy mógł zobaczyć ale powiem wam: Wilczki będą miały swoje duże klatki a na klatkach napisane będzie jak wilk ma na imię, gdzie i kiedy został znaleziony. Proszę o zaakceptowanie. Dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monospacePL 7 Napisano 3 Luty 2012 Taki pomysł już jest i należy do gracza fabrykagolda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 3 Luty 2012 Szkoda a ja już znalazłem psy i zrobiłem na dole mojego domu dla nich mieszkanko. A mogę też mieć schronisko? Przecież im więcej tym lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 3 Luty 2012 Jeżeli będzie to w twojej piwnicy - to masz wolną rękę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 4 Luty 2012 Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 4 Luty 2012 Sprawa roztrzygnięta mam w domu małe schronisko jakiś mod może zamknąć temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 4 Luty 2012 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach