Nuk0r 43 Napisano 2 Luty 2012 Cześć Jakiś człowiek kiedyś wymyślił narty. Potem ktoś wymyślił snowboard. A teraz, mnóstwo osób pasjonuje się tymi sportami. Piszcie, jeżeli macie jakieś doświadczenia, gdzie byliście, jakie kurorty polecacie, na jakich rodzajach nart jeździcie, jakie buty wam pasują Ogólnie, temat do pogaduch odnośnie sportów zimowych Ja osobiście jeżdżę na nartach już bodajże 6 lat, narty zwykłe, nie żadne fristajle(nie mówie że nie- może kiedyś spróbuje :] ). Rok temu spróbowałem snowboard, szczerze to chyba jedyna zaleta to wygodne buty ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 3 Luty 2012 Jeździłem 4 tygodnie (łącznie) na snowboardzie, podczas 2 wypadów w góry. Polecam miasteczko Poronin, wręcz urocze widoki . Potrafię zjechać bez wywrotki i nawet hamować. Dla mnie to taki personalny triumf, bo w sportach nigdy nic nie umiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 12 Luty 2012 A ja Wam powiem tak: [img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421282_2844299338864_1000797257_32397367_2075791451_n.jpg[/img] Cieniasy jesteście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smitek 1 Napisano 12 Luty 2012 a gdzie ty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 15 Luty 2012 Z prawej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awesomamorek 8 Napisano 15 Luty 2012 Co roku, w święta zawsze próbowałem namówić rodziców na wyjazd;/, Ale nigdy się nie zgodzili. zawsze mnie ten sport pasjonował, te góry i to ze poczuje adrenalinę ale niestety;/ w najbliższych latach na narty nie pojadę. P.S Niezła klata rabus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 21 Luty 2012 Jakieś 8-9 lat jeździłem na nartach, a potem przerzuciłem się na deskę, bo narty jakoś przestały dawać mi taką samą radość, jak wcześniej. Co do snowboardu, uwielbiam jeździć. Co sezon staram się spędzać 2 tygodnie w górach, żeby się wyszaleć i najeździć, bo mieszkając w Gdańsku nie mam za bardzo dostępu na co dzień do długich i wymagających tras. Jedynie mini snow parki, ale to nie to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ebazarnik 8 Napisano 3 Marzec 2012 [size=4]Ja jeżdżę od ok. 3 lat z roczną przerwą ( miałam wypadek na stoku, jakiś facet we mnie wjechał a ja przez pół roku miałam traumę I=T) dość dobrze jeżdżę, w te ferie byłam w Zakopanym na stoku ,, gigant ,, ( wiem że to pagórek dla początkujących ) i na Tatrzańskiej Łomnicy ( zjeżdzałam na początku ze [font=Arial]Skalnaté pleso, a resztę dnia z [/font][font=Arial]Lomnický Å¡tÃt[/font] ) na początkach pobiłam klasowy rekord w szkółce narciarskiej - 38,70km/h[/size] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amigos 0 Napisano 18 Marzec 2013 jeżdżę na snowboardzie od 2 lat no i nawet dobrze mi idzie , w tamtym sezonie byłem w Folgorii we Włoszech , natomiast w tym sezonie znalazłem atrakcyjna ofertę wyjazdu w Alpy z Feel The Flow - Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. . Czy ktoś już był może? Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 18 Marzec 2013 Nie znam. Z wyjazdów tego typu polecam deSkiDance i Snowball Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w0LKER 0 Napisano 20 Marzec 2013 Ja swoich sił spróbuje za rok ;d W tym mi sie nie chciało xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Maj 2013 Ja tam pojechałem do białki tatrzańskiej gdzie warto pojechać. Kilka lat mieszkałem w Szwajcarji gdzie można co weekend jeżdzić do Alp. Osobiście jeżdze na nartach do snowparków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InvictusPL 8 Napisano 15 Lipiec 2013 Najpierw z 2 lata na nartach, potem spróbowałem dechę i mnie wciągnęło. Jeżdżę od 3 sezonów, niestety mieszkam dość daleko od najbliższych gór więc tylko jednorazowo, dlatego staram sie wyjeździć te 8-9 godzin dziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrysu 1 Napisano 16 Wrzesień 2013 polecam zakopane i polskie gory! snowboard oczywiscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaMinecraft15 0 Napisano 8 Październik 2013 Ja jeżdżę od kiedy skończyłem 6 lat (czyli idzie już 10 rok jak jeżdże) :DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach